Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 31 aug 2018

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #65

Elke week zetten we weer toffe koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest gekke accessoires tot schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! We zijn aanbeland bij nummero 65.

De beste AliExpress koopjes

AliExpress staat vol met mooie hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Schrijf je in voor Ontbytes! ?

En ontvang de beste AliExpress deals in je inbox
[revue_subscribe]

Van Gogh sokken

Van Gogh maakte zelf natuurlijk schitterende kunst, maar binnenkort loop jij zelf met kunst rond. Althans, met sokken waar zijn hoofd op staat. Voor minder dan 1,80 euro scoor je al een paar van deze kleurrijke sokken. Je kunt zelfs uit verschillende designs kiezen. Hollandse glorie!

Van Gogh sokken

Zwevende wereldbol

Je ziet online regelmatig zwevende objecten voorbij komen, die middels magneten in de lucht gehouden worden. Helaas zijn dat soort indrukwekkende gadgets vaak peperduur. Pak het iets kleinschaliger aan op AliExpress met deze bureaulamp.

AliExpress wereldbol

Het wereldbolletje zweeft over je bureau, en geeft ook nog eens licht. Ondertussen kun je fantaseren over verre vakantiebestemmingen. Dat is dan 14,70 euro alstublieft.

Sleutelverberger

Het niet bij je hebben van een huissleutel is een herkenbaar probleem. Er is wel iemand thuis, maar niet op het moment dat jij thuis komt. Wat nu? De klassieke oplossing is om een sleutel onder de deurmat te verbergen. Maar ja, dat weten inbrekers ook.

Sleutels verbergen

Pak het al iets verfijnder aan met deze nepsteen. Stop de sleutel erin, verberg de steen tussen de planten en niemand heeft het door. Hopen we. 4,08 euro

Nood-spaarpot

Heb je geregeld kleingeld in je zak? Stop het dan in deze rode spaarpot. Wanneer je vervolgens opeens krap bij kas zit, kun je dit hebbeding openbreken en zo een magische buffer aan geld inzetten. Flauw natuurlijk, maar het is een mooi cadeautje voor een vriend of vriendin die niet zo goed met zijn of haar geld om kan gaan. 4,19 euro

Spaarpot AliExpress

Meidong Miniboom II

Tijd voor een van onze favoriete producten op AliExpress: Bluetooth speakers die verrassend goed zijn. De Meidong Miniboom II valt absoluut in dat rijtje. Degelijke audio en een strak design maken deze gadget tot een absolute aanrader. Middels NFC koppel jij je smartphone snel met de speaker. Laat je overigens niet misleiden door de belabberd gephotoshopte afbeeldingen op de productpagina.. 20,17 euro

Meidong Miniboom aliexpress speaker

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #65
Sluiten