Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #68

Elke week zetten we weer opvallende koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest bizarre accessoires tot schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! We zijn aanbeland bij nummero 68.

De beste AliExpress koopjes

AliExpress staat vol met mooie hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Schrijf je in voor Ontbytes! ?

En ontvang de beste AliExpress deals in je inbox
[revue_subscribe]

Bitdo Bluetooth controller

Hartstikke leuk al die mobiele games, maar een touchscreen blijft matig voor de meeste klassieke games. Je wilt die tactiele feedback, de precisie van echte knoppen. Gelukkig biedt de Bitdo een compacte oplossing met Bluetooth.

Bitdo Bluetooth controller

Dit kleine controllertje is niet alleen verrassend goedkoop, maar past ook nog eens in je broekzak. Voor 6,80 euro heb je er al eentje. Schaf er nog een aan, en je kunt overal je favoriete spelletjes spelen. Je kunt ze namelijk zowel op je tablet, smartphone als computer aansluiten.

Enmex horloge

We bespreken hier vaak verrassend stijlvolle horloges, die je voor een prikkie op AliExpress kunt scoren. Maar wat nou als je een keer echt wilt opvallen? Ook dan ben je bij het online walhalla uit China aan het juiste adres.

Horloge aliexpress

Dit exemplaar van Enmex valt absoluut in die categorie. Je zult even moeten wennen aan het aflezen, maar dan heb je wel een uniek horloge. De modellen zijn wel iets prijziger dan je gewend bent van Ali, voor 12,60 euro heb je een exemplaar.

Bluetooth speaker met stereo sound

We hebben weer een compacte Bluetooth speaker gevonden die indruk weet te maken. Deze kleurrijke modellen staan sinds kort op AliExpress, maar de lovende recensies stromen al binnen.

Bluetooth speaker AliExpress

Voor slechts 12,62 euro heb je een Bluetooth speaker met stereo sound. De accuduur is ook dik in orde. Helaas lijkt het erop dat ze niet waterdicht zijn.

LED-projectie spaken

Oké, dit is echt tof. Het kost wat meer dan de gemiddelde gadget uit deze lijstjes, maar dan heb je ook wat. Het gaat om LED-lampjes die je aan de spaken van je fiets bevestigt.

LED lampen spaken

Vervolgens kun je met een bijbehorend programmaatje een animatie of logo ontwerpen, bijvoorbeeld een logo van je bedrijf. Dat beeld wordt dan middels LED-lampjes tussen je spaken getoond met behulp van die lampjes. 48,66 euro

Xiaomi Mi 8 Pro

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Dan is de Xiaomi Mi 8 Pro een hele mooie optie. Voor rond de 340 euro heb je een toestel met de beste chip op Android-gebied, dunne schermranden en een uitstekende camera.

Xiaomi Mi 8 Pro

Ook de rest van de specificaties kunnen zich meten met de vlaggenschepen van de concurrentie, ondanks het feit dat de Mi 8 Pro in de meeste gevallen de helft kost. Bizar!

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #68
Sluiten