Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #69

Elke week zetten we weer opvallende koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest bizarre accessoires tot schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! We zijn aanbeland bij nummero 69.

De beste AliExpress koopjes

AliExpress staat vol met mooie hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Schrijf je in voor Ontbytes! ?

En ontvang de beste AliExpress deals in je inbox
[revue_subscribe]

Oppo A5

Het is alweer vrijdag! Dat betekent dat we weer AliExpress induiken voor de tofste gadgets en koopjes. Deze week viel ons oog meteen op de Oppo A5, een smartphone van het zusterbedrijf van OnePlus.

Oppo A5 AliExpress

Smartphones worden alsmaar beter, ook in het budgetsegment. Oppo levert daar met dit toestel een uitstekend voorbeeld van af. Voor 218,50 euro heb je een topsmartphone met een modern design.

Baseus S06 Nekband Bluetooth oordopjes

AliExpress staat vol met oordopjes. Soms zijn het pareltjes waaruit verrassend goed geluid komt, andere keren klinken ze net zo belabberd als dopjes uit de lokale Action. Vooral bij Bluetooth-exemplaren is het behoorlijk hit or mis.

AliExpress oordopjes

De Baseus So6 Bluetooth-oordopjes bewijzen dat het ook anders kan. Deze draadloze oordopjes leg je met behulp van de nekband in je nek. Voor 11,81 euro krijg je oerdegelijk geluid.

Multitool

Biertjes openen, een band plakken of een schilderij ophangen: overal kun je wel wat gereedschap voor gebruiken. Maar ja, onderweg heb je geen gereedschapskist bij de hand. En terecht.

Multitool AliExpress

AliExpress heeft de ultieme oplossing: een 12-in-1 multitool die in je portemonnee past. We zijn groot fan van multi-oplossingen, vooral als je er zo weinig aan kwijt bent: 2,61 euro.

Speciale onderbroeken

Laten we de absurde kant van Ali bezoeken. Daar vonden we deze week een hoop creatieve onderbroeken. Vaak spotgoedkoop, met opvallende designs. Je kunt voor een vrij doorsnee exemplaar gaan, of:

Wolven onerbroek

Tja, wat moeten we hier van zeggen? De plaatsing van de print komt de vorm ten goede, al zal het per gebruiker verschillen tot in hoeverre de snuit tot zijn recht komt… Voor 8,52 euro heb je er vier. Klik ook vooral even door die winkel, voor meer gekke designs.

Bizarre truien

Nu we toch met mode bezig zijn: de herfst is aangebroken, dus het is weer tijd om een warme garderobe in te slaan. Dit jaar pakken we het lekker opvallend aan. Klik op de onderstaande link en je wordt meegenomen door een winkel vol bizarre truien.

AliExpress trui

Waaronder de bovenstaande prachtcollage van een huilende Kim Kardashian. Hoe komen ze erop? Ergens in China vliegen deze truien door een fabriek. Daar heb je toch wel 12,55 euro voor over?

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #69
Sluiten