Noah Korevaar
Noah Korevaar Gadgets 5 okt 2018

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #70

Elke week zetten we weer opvallende koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest bizarre accessoires tot schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! We zijn aanbeland bij nummero 70.

De beste AliExpress koopjes

AliExpress staat vol met mooie hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Xiaomi WiFi Repeater Pro

Wifi is bijna altijd hartstikke problematisch. Vooral in huizen met een hoop kamers en dik beton kan de kwaliteit en het bereik sterk wisselen. Gelukkig is er een verrassend effectieve en betaalbare oplossing: wifi-repeaters.

AliExpress koopjes gadgets

Dat zijn apparaatjes die het signaal versterken. Waar ze in Nederland vaak peperduur zijn en/of tegenvallen, pakt het bekende Xiaomi het beter aan. Deze repeater is niet alleen goedkoop, maar doet het ook nog eens erg goed. Mooie bonus: het is plug-and-play. 10.80 euro

Opvouwbare siliconen trechter

AliExpress brengt innovatie naar alle hoeken en gaten, zo ook naar de keuken. Dit keer geen elektrisch hoogstandje, maar een treffend stukje productdesign. Deze plastic trechter is niet alleen kleurrijk, maar ook zeer compact.

AliExpress koopjes gadgets

Je kunt het geheel namelijk invouwen, waardoor er slechts een platte schijf overblijft. Ideaal voor kleinere keukens, vooral wanneer je bijna nooit een trechter gebruikt. 0.60 euro

Relogio Masculino Luxe Merkhorloge

Normaliter lichten we vooral strakke horloges met een minimalistisch design uit. Soms mag je echter best uitpakken, en dat kan je doen met dit opvallende horloge van Relogio Masculino.

AliExpress koopjes gadgets

Oftewel: een onbeduidend Chinese kopie, maar wel van hoge kwaliteit. Je kunt zelfs de datum van de wijzerplaat aflezen. Voor 7.49 euro kies je een kleurtje uit.

 

Halloweeen-accessoires

Pas op! Halloween komt er namelijk bijna aan, dus het is tijd om alvast je outfit in te slaan. Via AliExpress kun je voor een klein bedrag een hoop mooie accessoires inslaan. Althans, mooi, griezelig!

AliExpress koopjes gadgets

Een hakbijl door je hoofd, bloed op je handen: klik vooral even door op AliExpress en je vindt allerlei handige prullaria voor eind deze maand. Pas wel op de levertijden! 0.88 euro

Nintendo Switch controller

Bij de Nintendo Switch krijg je standaard al twee mini-controllers, maar voor de echte multiplayer-feestjes heb je natuurlijk meer controllers nodig. Gelukkig kun je op AliExpress voor opvallend lage bedragen Bluetooth exemplaren vinden.

Nintendo Switch Bluetooth controller

De bovenstaande controller is bijvoorbeeld compatibel met de Switch, en kost slechts 11.20 euro! Dan heb je ook nog eens een uitgebreidere controller dan de Joy-Cons van Nintendo zelf. De kwaliteit schijnt ook reuze mee te vallen, zeker als je ze vooral voor multiplayer gebruikt.

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #70
Sluiten