Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #71

Elke week zetten we weer opvallende koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest bizarre accessoires tot schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! We zijn aanbeland bij nummero 71.

De beste AliExpress koopjes

AliExpress staat vol met mooie hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

1. Halloween-kostuums

Het is alweer bijna Halloween! Tijd om inkopen te doen, en dat doe je natuurlijk op AliExpress. In plaats van het allemaal angstaanjagend aan te pakken, kun je ook voor de familievriendelijke opties gaan.

Mario Luigi AliExpress

Wij zijn helemaal weg van het bovenstaande Halloween-kostuum. De iconische loodgieters uit de games van Nintendo vertolken: wat wil je nog meer? Voor 7,44 euro ben je Luigi of Mario.

2. Spotgoedkope Bluetooth speaker

AliExpress staat bekend om de bizar lage prijzen. Te mooi om waar te zijn? In het geval van deze Bluetooth speaker niet. Voor 2,54 euro kies je een kleur uit en kun je luid je favoriete nummers door je kamer laten schallen.

Bluetooth speaker

De geluidskwaliteit is natuurlijk niet van het niveau Sonos, maar zeker gezien de prijs kun je er niet over klagen. Ook een leuk schoencadeautje alvast voor sinterklaas.

3. Magische schiller

AliExpress is het absolute walhalla van de keukengadgets. Van de meest nutteloze accessoires tot verrassend handige machines: je kunt ze allemaal op het platform vinden.

Magische schiller AliExpress

Dit keer hebben we weer een pareltje te pakken, een kleine accessoire van slechts 0,82 euro waarmee je razend snel aardappels en wortels kunt knippen.

4. Harry Potter kaart

Het is wel een heel goedkope editie dit keer, want we hebben weer een fantastisch cadeautje voor minder dan een euro te pakken. 0,87 euro, om precies te zijn.

Harry Potter

Voor dat geld krijg je de beroemde map uit de Harry Potter boeken, de kaart die Harry gebruikt om door Zweinstein te navigeren. Tof om op te hangen!

5. Xiaomi Wowpad

Wat maakt Xiaomi niet? De geliefde Chinese fabrikant werkt met allerlei lokale partijen samen om een bizar breed scala aan gadgets aan te bieden. Dit keer werden we verrast door een magnetische plaat.

Xiaomi Wowpad

Ja, dat las je goed. Het klinkt saai, maar deze accessoire is ontzettend handig. Schroeven en andere metalen objecten raak je niet meer kwijt, omdat deze plaat magnetisch is. Dat is dan 2,58 euro alstublieft!

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #71
Sluiten