Gadgets 28 dec 2018 Noah Korevaar

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #80

Elke week zetten we weer opvallende koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest bizarre accessoires tot schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! Het is tijd voor nummer 80.

Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Houten horloge

Een horloge kan een belangrijk onderdeel vormen van jouw outfit, maar de kans is groot dat je niet elke dag een horloge draagt. De investering is dan vaak net aan de te gortige kant, zeker als je het specifiek voor een gelegenheid nodig hebt. Gelukkig kun je op AliExpress allerlei strakke modellen scoren waar je de lage prijs niet aan afziet, zoals het onderstaande houten model van 3,49 euro. Op zoek naar klassiekere AliExpress horloges? Hier hebben we een hele lijst voor je.

AliExpress houten horloge

Draadloze lader

Is jouw smartphone in de afgelopen twee jaar uitgebracht? Dan is de kans groot dat je het toestel ook draadloos kunt opladen. Dubbelcheck het voor de zekerheid even door het te Googlen, maar een draadloze lader op je bureau of naast je bed is echt ideaal. Het laadt iets trager op dan bedraad, maar zeker met een prijskaartje van slechts 7.57 euro mag dat de pret niet drukken.

Draadloze lader smartphones

Slimme Bluetooth-speaker-bloempot-lamp

De bovenstaande gadgets zijn vooral erg handig, maar AliExpress blinkt ook vooral uit in de meest absurde Chinese technologie. Maak kennis met deze bloempot, speaker en lamp in een. Je kunt er niet alleen via Bluetooth muziek mee afspelen, maar er zit ook een aanrakingssensor op. Zo kun je geluiden afspelen, bijvoorbeeld van een piano, door je plant te strelen. Althans, dat is wat de beschrijving belooft… 12,77 euro

Bluetooth speaker lamp

Robotvarken

Gelukkig is AliExpress ook de ultieme plek om educatieve cadeautjes te scoren. Voor jong en oud. Check bijvoorbeeld dit varken, een robovarken om precies te zijn. Het is een bouwpakket waarmee je zelf een robotvarken in elkaar kunt zetten die je woonkamer doorloopt. Het draait vooral om het bouwproces zelf als uitdaging, maar het eindresultaat mag er ook zeker zijn. 15,17 euroRobotvarken

Headphone jack splitter

Heeft jouw smartphone nog een headphone jack? Dan kun je middels deze splitter meerdere koptelefoons en oordopjes erop aansluiten, zo samen een film kijken of muziek luisteren. Overigens werkt dit spotgoedkope hebbeding ook op laptops, computers en andere gadgets met diezelfde jack. Ideaal om achter de hand te hebben.

Headphone jack Splitter aliExpress

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #80
Sluiten