Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #84

Elke week zetten we weer opvallende koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest bizarre accessoires tot schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! Het is tijd voor nummer 84.

Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Overfly spotgoedkope oordopjes

Het is bijna een verplicht nummertje geworden in elke editie van deze rubriek: spotgoedkope oordopjes. AliExpress staat er vol mee, de een nog goedkoper dan de ander. Vaak met verrassend goede geluidskwaliteit, veel degelijker dan wat je hier in de winkels op die prijspunten tegenkomt. Deze week hebben we weer een pareltje voor je te pakken: oordopjes van slechts 0,67 euro, waar echt prima geluid uit komt. Je betaalt zelfs geen verzendkosten.

AliExpress gadgets aanbiedingen

Unieke Toiletborstel

Van oordopjes naar het toilet, we zijn van alle markten thuis. Je kunt lokaal een saaie toiletborstel scoren, maar dan doe jij je toilet echt te kort. Op AliExpress kun je namelijk toiletborstels scoren die ook nog eens een lust voor het oog zijn. Ja, het is echt mogelijk! Voor 6,59 euro kies je zelf een felgekleurd boompje uit.

AliExpress gadgets aanbiedingen

Mechanisch toetsenbord

Oké, schrik niet van de prijs van dit toetsenbord. Mechanische toetsenborden zijn namelijk normaliter nog vele malen duurder. In plaats van een rubberen membraan, is er per toets die je aan kunt slaan een individuele switch, net zoals op de toetsenborden van vroeger. Daardoor typen ze een stuk nauwkeuriger en (volgens velen) fijner. De kans is groot dat als je eenmaal een mechanisch toetsenbord hebt geprobeerd, dat je vervolgens niet meer terug wilt. Dit model is een goedkope (en mooie!) manier om het te testen. 32,22 euro

AliExpress gadgets aanbiedingen

Spiegel iPhone-case

Je ziet het vaak in het openbaar vervoer, vrouwen (of mannen) die zichzelf bekijken door de selfiecamera van hun iPhone te gebruiken. Even checken of je haar goed zit, of dat je mascara niet is uitgelopen. Dat werkt echter allesbehalve optimaal. Gelukkig hebben onze vrienden van AliExpress een slimme oplossing: een case voor vrijwel elke iPhone, die tevens als spiegel dient! En dat voor slechts 3,34 euro

AliExpress gadgets aanbiedingen

USB-C Stick

Steeds meer gadgets, zelfs iPhones, gaan langzaam over op USB-C. Een universele standaard. Tijd voor een nieuwe USB-Stick. Dit strakke model combineert het beste van beide werelden: je kunt ‘m in de standaard USB-porten van je laptop of computer steken, maar ook de nieuwste Macs en Android smartphones kunnen ermee overweg. Ideaal toch? Vanaf 7,33 euro.

AliExpress gadgets aanbiedingen

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #84
Sluiten