Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 1 mrt 2019

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #87

Elke week zetten we weer opvallende koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest bizarre accessoires tot schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! Het is tijd voor nummer 87.

#1 Mini Pocket microscoop

Heb jij ook wel eens de behoefte om extreem kleine dingen (we zeggen niks!) eens goed te bekijken? Dan snappen we dat het lastig is om te accepteren dat een Microscoop alles behalve makkelijk mee te nemen is. Gelukkig weet de wondere wereld van AliExpress ons op constante basis te verrassen. Zo doet de webshop dat vandaag onder andere met de draagbare Pocket 200X – 240X Handheld LED microscoop. Zo bekijk jij, met al het gemak van de wereld, eindelijk die bacteriën op je hand eens goed. Wie wil dat nou niet?

AliExpress koopjes gadgets

De Mini Pocket Microscoop kost je €8,80 op AliExpress!

#2 Xiaomi scheerapparaat

Fan van hun smartphones en ondertussen last van baardgroei? Dan klinkt het nieuws dat Xiaomi ook scheerapparaten bouwt jou waarschijnlijk als muziek in de oren. Het apparaat kost voor AliExpress begrippen aanzienlijk wat geld, maar dan heb je wel een kek-apparaat met een ontzettend lekker design. Want laten we eerlijk zijn: een mooi scheerapparaat mag in geen enkele badkamer ontbreken.

Echter zou het product niet van Xiaomi zijn als er niet een aantal handige features mee gepaard zouden gaan. Zo komt het apparaat met een de Battery Indicator, die aangeeft hoeveel accu er nog beschikbaar is. Zo voorkom je dat je halverwege moet stoppen, omdat het scheerapparaat stopt met scheren. Daar is nog nooit iemand gelukkiger van geworden.

AliExpress koopjes gadgets

Benieuwd wat het Xiaomi scheerapparaat nog meer te bieden heeft? Voor €30,33 is hij helemaal van jou!

#3 Waterdichte LED zaklamp

Het is nog wel eens donker en een zaklamp is wat dat betreft ontzettend lekker om bij je te hebben. Nu gebruiken we allemaal onze smartphones voor deze specifieke situatie, maar dat werkt amper in vergelijking met het echte werk. Daarom is deze compacte waterdichte LED Zaklamp ontzettend handig. Je doet er slechts 1 AA batterij in en je bent ready to go. Een handige gadget wat ook nog eens uitstekend lijkt te werken door de unieke Zoom In/Zoom Out features. Hierdoor vergroot of verklein je het bereik van de zaklamp.

AliExpress koopjes gadgets

De zaklamp kost €1,60 bij AliExpress.

#4 Minimalistisch horloge

Minimalisme is populair en daar hoort uiteraard een horloge bij. Hij is stijlvol, hij is unisex en hij is zowel in het wit als in het zwart te verkrijgen. Het is simpelweg een horloge en wat wil je er verder nog over zeggen? Vind je hem mooi, bestel je hem! Vind je hem niet mooi, dan laat je hem lekker liggen!

AliExpress koopjes gadgets

Het Minimalistische horloge koop je vanaf €6,24!

#5 3D Stereo Bluetooth speaker

Een goede Bluetooth speaker is nooit mis, zeker wanneer hij weinig geld kost. Maar wat krijg je op dit gebied nu voor aanzienlijk weinig geld? Het antwoord is simpel: een redelijk indrukwekkende speaker op papier. Op het gebied van geluidskwaliteit lijkt hij met 360 graden Stereo en verbindingsmogelijkheden met AUX/Bluetooth/USB uitstekend zijn werk te doen. Maar het feit dat er lichtjes door de speakers knallen, is met al het gemak van de wereld indrukwekkend te noemen. Zeker voor deze prijs!

AliExpress koopjes gadgets

De Abuzhen Bluetooth Speaker (inclusief leipe lichtjes) is voor €12,02 te koop bij AliExpress.

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Ook bespreken we op ons YouTube-Kanaal elke dinsdag de meeste gekke koopjes van AliExpress. Benieuwd hoe goed een drone van de webshop eigenlijk is? Check dan onze meest recente aflevering!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #87
Sluiten