Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Deals 15 maart 2019

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #88

Elke week zetten we weer opvallende koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest bizarre accessoires tot schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan! Het is tijd voor nummer 88.

Baseus D02 Bluetooth Headphone

Baseus is een Chinees merk dat het afgelopen jaar rap de markt heeft veroverd. Dat doet de techgigant met opvallend hoogwaardige accessoires, met een strak design en scherpe prijzen. Dat viert Baseus nu met flinke kortingen, waardoor je bijvoorbeeld deze uitstekende Bluetooth koptelefoon voor slechts 21,11 euro kunt scoren.

AliExpress bluetooth koptelefoon

Ultra-compact kleed

Kijk dan hoe klein dit tasje is! Het past met gemak in je broekzak, maar wanneer je de inhoud eruit haalt kom je voor een bijzondere verrassing te staan. Er zit namelijk een groot kleed in opgevouwen. Handig voor een picknick, of voor als je het koud hebt. Enige nadeel: zie het maar weer eens zo strak erin te krijgen… 4 euro

Ultra compact kleed

Baseus oordopjes

Deze wekelijkse AliExpress-rubriek is al twee jaar lang niet meer compleet zonder goedkope oordopjes, die dan opeens verrassend goed blijken te klinken wanneer je ze eenmaal in je oren hebt zitten. Vooral Baseus maakt op dat vlak indruk. Je kunt hun gadgets bovendien deze week met flinke korting scoren. Bingo! 5,66 euro

Baseus oordopjes AliExpress

Baseus Powerbank

Een powerbank komt altijd goed van pas. Op reis je smartphone opladen, onderweg je tablet aan de oplader leggen: het hoeft niet prijzig te zijn! Deze week kun je deze 20.000 mAh (!) powerbank scoren. USB-C, en snel op te laden middels Quick Charge 3.0: alles wat je nodig hebt. Met die capaciteit kun je minimaal vijf keer je smartphone opladen. En dat voor 20,23 euro! Klik door naar de verkoper voor kleinere powerbanks, met een nog lagere prijs.

Powerbank AliExpress

Slimme remlamp voor fiets

Echt een gadgetweek! Wij werden afgelopen week positief verrast door deze lamp, die je onder het zadel van je fiets bevestigt. Dankzij de ingebouwde bewegingssensor licht het geheel meteen op wanneer je remt, zodat andere fietsers of automobilisten op tijd door hebben dat je aan het afremmen bent. Ideaal toch? 6,40 euro

Slimme remlap fiets

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Ook bespreken we op ons YouTube-Kanaal elke dinsdag de meeste gekke koopjes van AliExpress. Benieuwd hoe goed een drone van de webshop eigenlijk is? Check dan onze meest recente aflevering!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #88
Sluiten