Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Gadgets 10 mei 2019

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #97

Opvallende koopjes en gadgets: AliExpress staat er helemaal vol mee. Elke week zetten we bij WANT de meest indrukwekkende deals voor je op een rij. Van bizarre accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 97!

De tofste AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

#1 Baseus 30000 mAh Powerbank

Een lege smartphone in je broekzak hebben zitten is bagger, daarom zorgen we er vaak voor dat dit niet gebeurt. Maar er zijn uiteraard momenten dat het wel eens misgaat en jij met een lege smartphone in je broek door het leven moet. Gelukkig zijn de powerbanks voor uitgevonden en wat dat betreft zit je bij AliExpress helemaal goed. Zeker met een topper als de Baseus 30000 mAh Powerbank. Deze unit zorgt ervoor dat jij je smartphone binnen no-time weer flink wat voeding geeft. Sterker nog: hij is krachtig genoeg om je smartphone meerdere keren op te laden.

AliExpress beste deals #97

De Baseus Powerbank is bij AliExpress te koop vanaf €22,52.

#2 Mpow Bluetooth oortjes

Wie regelmatig bezig is met sporten zal zonder twijfel ontdekt hebben dat muziek een hoop kan betekenen voor je workout. Maar of het nu gaat om hoofdtelefoons of oortjes: niet alles blijft lekker zitten tijdens het sporten. Gelukkig is dat bij de Mpow Bluetooth oortjes wel het geval. De Bluetooth oortjes zijn ontworpen om stevig te blijven zitten en opgewassen tegen een stootje. Uiteraard volledig ondersteund door hoogwaardige geluidskwaliteit en waterdichtheid. Het is een feestje voor de oorlellen!

AliExpress beste deals #97

De Mpow Bluetooth oortjes zijn bij AliExpress te koop vanaf €21,95!

#3 ILIFE V7s Robot stofzuiger

Is stofzuigen hét onderdeel in het huishouden waardoor de nekharen je een staande ovatie geven? Dan is een robot stofzuiger zonder enige twijfel iets voor jou. Uiteraard kost het een hoop geld, maar dan heb je uiteraard wel wat. Als we naar de ILIFE V7s kijken, die op AliExpress voorzien is van flinke korting, zien we onszelf al met de beentjes in de lucht voor de televisie hangen terwijl het huis schoongemaakt wordt. Deze robot laadt niet alleen automatisch op, maar gaat ook moeiteloos over van een harde ondergrond naar een zachte ondergrond om alles zo schoon mogelijk te maken.

AliExpress beste deals #97

De ILIFE V7s Robot stofzuiger is vanaf €147,56 te koop bij AliExpress.

#4 ZYEN Smartwatch

Een smartwatch is niet voor iedereen weggelegd (dat lees je hier), maar wie nog twijfelt wil misschien een test draaien. De dure smartwatches zijn misschien niet de ideale apparaten om te kijken of zo’n slim horloge iets voor jou is. Daarom komt het uitstekend uit dat AliExpress een flink arsenaal aan smartwatches biedt tegenover een laag bedrag. De Zyen smartwatch is zo’n slim horloge en zorgt ervoor dat jij vooral op het gebied van gezondheid in shape blijft. Of het nu gaat om het aantal stappen, je hartslag of andere zaken: dit is het horloge voor jou.

AliExpress beste deals #97

De ZYEN smartwatch is te koop vanaf €11,90 bij AliExpress.

#5 BlackPeach Mini

Het is een gameboy met maar liefst 168 retro games. Wat moeten we je nog vertellen?

AliExpress beste deals #97

De BlackPeach Mini is vanaf €15,17 te koop bij AliExpress.

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Meer WANT?

Bij WANT schrijven we over heel veel meer onderwerpen dan toffe deals en elektrische fietsen. Zou houden we dagelijks het laatste nieuws bij omtrent smartphones, gadgets, films, series, Netflix en nog heel veel meer!

Benieuwd naar het grootste nieuws van de afgelopen week? Check dan zeker even onze eigen podcast WantKast! De meest recente aflevering vind je hieronder!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #97
Sluiten