Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 24 mei 2019

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #99

Opvallende koopjes en gadgets: AliExpress staat er helemaal vol mee. Elke week zetten we bij WANT de meest indrukwekkende deals voor je op een rij. Van bizarre accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 99!

De tofste AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

#1 Make It Rain Geld maker

Je kent het misschien wel uit video’s van rappers. Een gun die er voor zorgt dat je geldbiljetten kunt schieten. Erg grappig tijdens een feestje. Deze Make It Rain Geld maker werkt op een drietal batterijen en schiet nepbiljetten af, die je er bij krijgt. Maar voor een leuke Instagram-foto zie je waarschijnlijk geen eens dat het nepgeld is.

AliExpress beste deals #99

De Make It Rain Geld maker is bij AliExpress te koop vanaf €2,99.

#2 USB-3 dongle die je vastzet

In onze dagelijkse werkzaamheden hebben we vaak te maken met apparaten die gebruik moeten maken van een USB-port. Helaas heb je niet altijd die porten dicht bij de hand of heb je er genoeg. Een USB-dongle biedt een oplossing. Met deze USB-3 dongle heb je vier extra USB-3 porten beschikbaar. Als handige bijkomstigheid kun je hem makkelijk vast zetten. Denk daarbij aan een beeldscherm of een bureau. Hierdoor kun je je kabels wat netter en strakker wegwerken.

AliExpress beste deals #99

De USB-3 dongle is bij AliExpress te koop vanaf €12,14!

#3 Geometrische nachtlamp

Wanneer je een nachtlamp bij je bed wil hebben, maar daarbij net iets creatiever aan de slag wilt gaan, dan is deze geometrische nachtlamp een toffe gadget. Je kunt hem bestellen met verschillende vlakken en dan zelf bepalen wat voor vorm je wilt maken. Het is makkelijk in elkaar te zetten en via de app bepaal je de kleuren en de intensiteit van je eigen gemaakte creatie.

AliExpress beste deals #99

De geometrische nachtlamp is vanaf €29,45 te koop bij AliExpress.

#4 Xiaomi touch screen speaker

Soms kom je een device tegen die heel tof is, maar wel wat uitleg nodig heeft. Dat is het geval met deze Xiaomi touch screen speaker. Het device pas perfect in een smarthome. Het kan gekoppeld worden aan een slimme deurbel, waardoor je kunt zien wie er voor de deur staat. Maar je kunt er ook je smartphone op aansluiten en videobellen. Verder is hij in te zetten als een wekker, kun je er video’s opkijken en muziek op afspelen. Zodoende is dit echt een device die van alle markten thuis is.

AliExpress beste deals #99

De Xiaomi touch screen speaker is te koop vanaf €40.04 bij AliExpress.

#5 Fidget spinner met Bluetooth Speaker

De hype rondom de fidget spinners liggen inmiddels al weer achter ons. Maar dat neemt niet weg dat het nog altijd fijne gadgets zijn. Deze keer hebben we er één die een combinatie biedt tussen een fidget spinner aan de ene kant en een bluetooth speaker aan de andere kant. Op die manier kun je dus naar muziek luisteren terwijl je alles rond draait. De verkoper stelt dat het vooral geschikt is voor mensen met een autisme spectrum stoornis of ADHD, maar hoe dat precies zit, dat weten we niet.

AliExpress beste deals #99

De Fidget spinner met Bluetooth Speaker is vanaf €10,55 te koop bij AliExpress.

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Meer WANT?

Bij WANT schrijven we over heel veel meer onderwerpen dan toffe deals en elektrische fietsen. Zou houden we dagelijks het laatste nieuws bij omtrent smartphones, gadgets, films, series, Netflix en nog heel veel meer!

Benieuwd naar het grootste nieuws van de afgelopen week? Check dan zeker even onze eigen podcast WantKast! De meest recente aflevering vind je hieronder!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #99
Sluiten