Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #29

Elke week zetten we weer mooie koopjes van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest gekke accessoires tot nuttige gadgets: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan!

De tofste AliExpress gadgets

AliExpress staat vol met heerlijke hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Op afstand bestuurbare kakkerlak

Halloween is alweer voorbij, maar dat neemt niet weg dat je altijd je vrienden mag laten schrikken. Een paar weken geleden schotelden we je deze op afstand bestuurbare spin voor. Dit keer pakken we het wat subtieler aan, met een nog kleiner en volgens velen supervies beest: een kakkerlak.

OP afstand bestuurbare kakkerlak

Voor slechts 6.56 euro heb je een op afstand bestuurbaar exemplaar. Dat haal je er al uit met slechts een hysterische vriendin die je huis uit rent. Waarschijnlijk zul je wel wat batterijen moeten inslaan, want ondanks het feit dat ze op de foto’s staan, zitten ze er volgens andere consumenten niet bij. Balen!

Foute kersttruien

Over iets meer dan een maand is het kerst. Het is dus tijd om alvast je relevante koopjes in te slaan, vanwege de verzendtijden van AliExpress. Maar wat is het toch een feestje om kersttruien op te zoeken op de Chinese dienst. Het aantal foute truien is ronduit shockerend.

Kersttruien AliExpress

Sterker nog, het is een kunstvorm op zich. Het bovenstaande exemplaar kost 16.82 euro. Je zal in ieder geval hoge ogen gooien tijdens de onvermijdelijke kerstdiners… Klik vooral even door naar de andere truien van deze verkoper, en laat je verbazen.

Bluetooth-muts

Naast een warme trui heb je ook een goede muts nodig voor de winter. De temperaturen beginnen al te dalen… Bij WANT.nl worden we altijd blij van slimme gadgets, dus ook wintermutsen moeten eraan geloven. Je koptelefoon bovenop je muts dragen is niet ideaal, dus maak kennis met de… bluetooth-muts!

Bluetooth muts

Deze muts kun je middels bluetooth met je telefoon verbinden. Dankzij de ingebouwde speakertjes kun je gewoon muziek luisteren, of zelfs telefoneren. Er zit namelijk ook een microfoontje in. En dat voor slechts 6.95 euro! Je kunt je uitrusting helemaal compleet maken met deze bluetooth-handschoenen.

Retro stempels

We gaan even lekker retro met deze stempelset. Tegenwoordig doen we alles digitaal, inclusief het lenen van boeken bij de bibliotheek. Als je überhaupt al in de bibliotheek komt. Wil je toch dat heerlijke stempelgevoel in huis halen? Dan is AliExpress je beste vriend.

Stempelset AliExpress

Je kunt op Ali namelijk allerlei ouderwetse stempels vinden, voor slechts een paar euro per stuk. De bovenstaande exemplaren kosten bijvoorbeeld slechts 2.20 euro. Dan moet je wel ergens nog inkt vandaan halen, wat anno 2017 waarschijnlijk lastiger is dan je dacht. Maar goed, dan heb je ook wat!

Powerbank-armband

Je bent onderweg, maar opeens is je smartphone bijna leeg. Wat nu? Dan kun je natuurlijk een powerbank gebruiken, maar die moet je ook weer ergens laten tijdens het opladen. Wil je toch je smartphone blijven gebruiken? Maak dan kennis met de volgende leuk-op-paper-verschrikkelijk-in-de-praktijk-oplossing: een powerbank-armband!

Powerbank armband AliExpress

Zo kun je gewoon je toestel blijven gebruiken terwijl je het oplaadt. Zoals je ziet krijg je er ook nog eens een flinke rits aan connectors bij, maar de standaarden zijn helaas wel een beetje achterhaald. Zo zit er bijvoorbeeld geen USB-C tussen. Voor 15.34 kun je ons vertellen of het echt zo verschrikkelijk is als het eruit ziet.

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe aanbevelingen? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Like WANT op Facebook voor meer AliExpress!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #29
Sluiten