Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #24

Elke week zetten de beste koopjes en gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest obscure kledingstukken tot hilarische gadgets: dit is jouw verse portie met hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan!

De beste AliExpress gadgets

AliExpress staat vol met heerlijke hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt.

Geld drukken met een drukmachine

De meeste producten op AliExpress zijn spotgoedkoop, maar uiteindelijk telt het allemaal wel op. Gelukkig heeft de Chinese webshop een oplossing: een drukmachine om geld mee te drukken. Begin echter niet meteen te juichen, want het gaat hier om een gadget waarmee je vrienden beet kunt nemen.

AliExpress drukmachine

Je stopt een echt geldbriefje in het apparaatje. Daarna stop je er onder het toezicht van een toeschouwer een normaal, wit stuk papier in. Begin langzaam te draaien, alsof het veel moeite kost. En ja hoor, het witte briefje is verdwenen en er komt echt geld uit. Gezien de levertijden van Ali kun je zo alvast voor 1 april inslaan! Voor iets meer dan een euro heb je al een exemplaar.

Een hangmat voor je kat

Wil je je kat niet meer zien, of wil je juist zo dichtbij mogelijk zijn? Verwen dat beest dan eens met een hangmat voor onder je eigen stoel. Kies een kleurtje, reken 5,71 euro af en binnen de kortste keren heeft je kat/poes/whatever een briljante slaapplek.

Kat hangmat stoel

Dan zul je alleen net zien dat ze toch liever op je schoot zitten, maar ach. Je kunt ook niet alles hebben. Check ook even de rest van de shop van deze verkoper, want daarin staan nog veel meer handige dierenspulletjes.

Magnetisch veters strikken

Bedenk even hoe vaak je veters moet strikken. Elke dag weer opnieuw. Wat gedoe eigenlijk! Ook daarvoor hebben de Chinezen weer een briljante oplossing: magneten. Kies een kleurtje uit dat bij je sneakers past, bevestig de magneten met behulp van de bijgevoegde instructies, en klaar is Kees.

Magnetisch veters strikken

Voor minder dan twee euro heb je al een paar magneten. Zo kun je dus meerdere kleurtjes bestellen, waardoor je nog een fashion-item hebt om mee af te wisselen. Nu is nog de vraag: hoe sterk zijn die magneten? Laat het ons vooral weten!

Eindelijk schone toetsen

Zit je achter je computer of laptop? Kijk dan eens naar beneden, naar je toetsen. De kans is groot dat er allerlei stof, etensresten en andere troep tussen zit. Een beetje confronterend, maar ja, wat doe je eraan? Vrij weinig. Tot nu.

Toetsenbordgel AliExpress

Op AliExpress scoor je namelijk voor minder dan twee euro speciale gel. Drappeer de gel over je toetsen, laat het even inwerken, en je hebt weer schone toetsen. Volgens de beschrijving zit er hetzelfde spul in als je gebruikt voor je ruitenwissers. Klinkt goed, maar wij zouden het toch eerst even op een oud toetsenbord proberen. Oh ja, je kunt er ook je Crocs mee schoon maken.

Innovatieve muis

We blijven even bij de computers en laptops. We hebben namelijk een wel heel bijzondere muis voor je gevonden. Dit exemplaar kun je namelijk aan je vingers dragen. Zo hoef je nooit meer je hand van het toetsenbord te halen om je cursor te bewegen. Briljant toch? De kans is groot dat het voor geen meter werkt, maar we juichen spotgoedkope innovatie altijd toe.

AliExpress muis

Spotgoedkoop ja, want voor 2,25 euro heb je al een exemplaar. Volgens de beschrijving kun je er zelfs goed mee gamen, maar dat lijkt ons wel heel sterk. Ach, voor die prijs willen we het best wel proberen!

We WANT more!

Nog meer toffe gadgets checken? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met interessante gadgets die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #24
Sluiten