Top zes bizarre AliExpress koopjes die je moet checken #7: zo zie jij er kaal uit

AliExpress is het absolute walhalla voor de online shopper. De spotgoedkope webshop staat vol met allerlei hebbedingetjes, waaronder toffe gadgets. Wij zetten elke week de beste koopjes voor je op een rijtje.

Shoppen op AliExpress

AliExpress staat vol bizarre gadgets, spotgoedkope hebbedingetjes en opvallende deals. Wij maken je wegwijs in het Chinese walhalla door elke week zes hebbedingetjes op een rij te zetten. Nog geen ervaring met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe je veilig op AliExpress kunt bestellen, zonder dat je verzendkosten hoeft te betalen.

Vliegende wekker

Heb je ‘s morgens moeite om je bed uit te komen? Je bent niet de enige. Even lui over je smartphone vegen en je hebt er weer tien minuutjes slaap bij gesnoozed. Daarna moet je weer dubbel zo hard doorwerken om op tijd op school of je werk te komen. Treur niet langer, want AliExpress heeft het antwoord: een vliegende wekker.

Vliegende wekker AliExpress

Luie snooze-momentjes zijn verleden tijd met deze gadget. Deze helikopter-wekker vliegt namelijk gewoon weg als je alarm afgaat. Vervolgens zul je er achteraan moeten gaan om je wekker uit te zetten. Resultaat: je staat klaarwakker naast je bed. Daar zorgen alle spullen wel voor die de propellors om gaan stoten. Voor iets minder dan tien euro haal je een exemplaar in huis.

Bluetooth beanie

Bluetooth 5 staat voor de deur, maar tot die tijd genieten we nog even van alle bizarre Bluetooth-gadgets die AliExpress ons te bieden heeft. Je smart home is immers niet compleet zonder slimme kleding. Google’s slimme jasje? Nee joh! Maak kennis met de Bluetooth beanie.

Bluetooth beanie AliExpress

Met deze beanie kun je muziek luisteren, telefoongesprekken voeren of geluid opnemen terwijl je smartphone gewoon in je zak zit. We vragen ons zeer af tot in hoeverre die knopjes blijven werken, maar dat mag de pret niet drukken. Voor rond de vijf euro kun je zelf een tof kleurtje of patroontje uitkiezen.

Zo zie jij er kaal uit

Loopt jouw haarlijn op rap tempo terug? Begint er een akelige kale plek op je achterhoofd te vormen? Neem alvast een voorproefje op je onvermijdelijke toekomst met deze must-have accessoire. Voor slechts anderhalve euro wordt je genadeloos geconfronteerd.

Kaal Aliexpress

Dat klinkt wel heel dramatisch. Neem wat make-up erbij en je  kunt je vrienden laten schrikken. Of regel wat nephaar en creër een schitterend nieuw kapsel bovenop dit kapje. De mogelijkheden zijn eindeloos! Verkoopt AliExpress ook haargroei-middeltjes?

Laser keyboard

Over de toekomst gesproken: waarom zijn toetsenborden zo lomp? In films worden toetsen gewoon geprojecteerd. Na een kort zoektochtje op AliExpress blijkt dat ook in het echt te kunnen. Althans, als we de verkopers van dit hebbedingetje moeten geloven.

Aliexpress laser

Het gaat om een compact apparaatje dat een toetsenbord kan projecteren. En daar blijft het niet bij, want je kunt het toetsenbord ook nog eens echt gebruiken. Werkt het? Het zou zomaar kunnen. Het is echter de vraag of je het voor 21.49 euro aandurft. Maar ja, dan ben je wel een echte pionier!

Pikachu

Tja, wat moeten we hierover zeggen? Pokémon is nog altijd razend populair. Nintendo kondigde onlangs nieuwe games aan voor de 3DS, en Pokémon Go gaat deze zomer een grote comeback maken met de langverwachte multiplayer-modi. Ondertussen kun je alvast helemaal in de sfeer komen met deze stijlvolle oplader…

AliExpress Pikachu

Erg smaakvol is het niet, vooral vanwege de geniale/ongepaste positionering van de USB-port. Ach, je kunt er aanstoot aannemen of gewoon apprecieren dat AliExpress van alles te bieden heeft. Voor ongeveer twaalf euro kun je het nog eens overdenken.

Speciale vaas

Geschrokken van Pikachu? Met deze stijlvolle hangende vaas kun je rustig bijkomen. Door de glazen buitenkant zie je de worteltjes langzaam groeien. Het plantje komt vervolgens naar buiten, waardoor je een bijzonder effect krijgt.

Aliexpress

Kies een mooie plek uit en hang er een aantal op, en voor je het weet heb je een fascinerend tuintje in je huis. De verkoper heeft overigens nog andere soorten soortgelijke vaasjes, dus klik vooral even door. Dit exemplaar kost ongeveer vier euro.

Op zoek naar meer toffe deals? Check dan de beste koopjes van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met bizarre gadgets die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide.

Reageer op artikel:
Top zes bizarre AliExpress koopjes die je moet checken #7: zo zie jij er kaal uit
Sluiten