Noah Korevaar
Noah Korevaar Gadgets 27 sep 2018

AliExpress koopjes en gadgets getest: pistolen, Star Wars en meer!

Of je het nou Chinese troep, plastic fantastic of goedkoop is duurkoop noemt, men heeft aardig wat vooroordelen klaar staan als het om Chinese producten gaat. Vaak ook terecht. AliExpress bewijst echter keer op keer dat het ook anders kan.

AliExpress getest

Waar veel Chinese websites onduidelijk, vaag of zelfs onbetrouwbaar zijn, pakt AliExpress het anders aan. Het is een online shoppingplatform, waarop duizenden verkopers hun eigen winkeltjes hebben.

Dat klinkt als een recept voor pure chaos, en dat zou normaal ook het geval zijn. De excentrieke miljardair Jack Ma heeft dat echter weten te voorkomen. De regels op AliExpress en de klantenservice zijn strenger en beter dan je van menig Nederlandse webshop gewend bent.

Verkopers kunnen voor de kleinste foutjes van het platform geschopt worden, en klanten worden beschermd door een uitgebreid dispute-programma. Daarover lees je hier meer.

Oké, AliExpress is betrouwbaar, duidelijk. Maar wat moet je er kopen? Dat is juist de magie van dit online walhalla: je kunt er echt van alles vinden. Van complete tractoren tot lugubere spelletjes: we zetten al meer dan zestig artikelen lang in deze rubriek aanbevelingen voor je op een rijtje.

Oftewel, honderden toffe producten die je voor een schijntje kunt scoren, en gratis naar jouw huis worden verzonden. Leuk, maar hoe pakken ze in de praktijk uit? We besloten het voor je uit te zoeken in onze nieuwe samenwerking met Froot.

Elke aflevering bestellen we vijf producten binnen een thema, die we op camera voor je uitpakken. Het resultaat is vaak even bizar als hilarisch!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
AliExpress koopjes en gadgets getest: pistolen, Star Wars en meer!
Sluiten