Noah Korevaar
Noah Korevaar Gadgets 11 jan 2018

Fikse korting: zo vind je altijd automatisch de beste AliExpress coupons

Producten op AliExpress zijn meestal zeer goedkoop, maar het kan vaak toch echt nog iets goedkoper. Je hebt ze vast al voorbij zien komen: coupons. AliExpress staat er vol mee. Je kunt er fikse kortingen mee opstrijken. Helaas is het systeem op zijn zachtst gezegd onoverzichtelijk. Je moet maar net weten dat er coupons beschikbaar zijn. Ze worden op verschillende plekken aangeboden, maar vaak kom je daar pas achter na het aanschaffen van je nieuwe aankoop.

Altijd de beste AliExpress coupons vinden

Zonde! Gelukkig is er een oplossing voor dat probleem. Onlangs bespraken we al een handige truc waarmee je altijd de laagste prijs voor producten op AliExpress vindt. Nu voegen we een handige truc daar aan toe: een automatische coupon-zoeker.

AliExpress flash deals

Ja, dat lees je goed: het gaat om een extensie die zorgt dat jij altijd de beste coupons tot je beschikking hebt. Zo krijg je regelmatig 30 procent korting op je bestelling, of zelfs meer. Dat scheelt natuurlijk!

Er zijn drie soorten coupons op AliExpress:

  • AliExpress coupons: deze coupons worden direct door AliExpress zelf aangeboden. Het platform dus, niet de verkopers op het platform. Deze coupons worden aan jou persoonlijk gegeven. Je kunt ze vinden in jouw gepersonaliseerde coupon-sectie.
  • Verkoper coupons: deze coupons worden aangeboden door de verkopers zelf. Alle winkeltjes kunnen hun eigen acties en kortingen bedenken en aanbieden.
  • Automatische coupons: deze kortingen krijg je als je bepaalde bedragen besteedt in een winkeltje. Soms krijg je bijvoorbeeld 2 euro korting wanneer je 25 euro hebt besteed. Deze korting wordt automatisch verrekend.

AliExpress Coupon Finder

Vooral nummer twee en drie komen vaak voor. Toch is het lastig om altijd het overzicht te houden, en zo de beste deal te scoren. Gebruik je AliExpress op een computer of laptop? Dan is er nu een oplossing: een Chrome of FireFox extensie die automatisch de beste coupons voor je opzoekt.

Extensies zijn functies die je aan je browser toevoegt. Van verslavende spelletjes tot filters voor kleurenblinden: het aanbod is gigantisch. In dit artikel hebben we het over een specifieke extensie: de AliExpress Coupon Finder.

Door op deze link te klikken kun je de extensie installeren voor Chrome. Ook voor Firefox is het handige stukje software beschikbaar. Vervolgens verschijnt er vanzelf een nieuw icoontje, rechtsboven, van een coupon. Gefeliciteerd, je hebt de Coupon Finder goed geïnstalleerd!

Nu kun je gewoon gaan shoppen op AliExpress zoals je normaal doet. Na het zoeken van een product bemerk je meteen de kracht van deze extensie. Per product krijg je namelijk meteen te zien of er coupons zijn, en hoeveel je moet besteden om korting te krijgen.

Aliexpress coupon finder

Hartstikke handig! Nu is het tijd om te gaan shoppen. Hier check je hoe je altijd de laagste prijzen vindt, en of je beetgenomen wordt. Check ook onze wekelijkse lijstjes, waarmee we je honderden toffe gadgets en andere hebbedingetjes aanbevelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fikse korting: zo vind je altijd automatisch de beste AliExpress coupons
Sluiten