Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 22 sep 2020

AliExpress laptopstandaard: 5 multifunctionele exemplaren

Op AliExpress staan bijzonder vreemde maar soms ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een bijzonder en bijna onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is alleen niet altijd makkelijk gezien het grote aantal producten en verkopers op de website. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 laptopstandaards voor je op een rij gezet die een aantal extra functies hebben.

Hockeypuck met USB-ingang

Het eerste ‘laptopstandaard’ uit dit rijtje heeft meer weg van twee ijshockey pucks of klein uitgevallen deurstoppers. Ze zijn toch echt bedoeld om je laptop op te laten rusten. Hierdoor oververhit je laptop niet en daarnaast hebben de ‘pucks’ ook vier USB-ingangen. Als je hem via een kabel aan je laptop koppelt dan heb je in plaats van 2 (of zelfs minder) USB-ingangen er opeens vier.

laptopstand AliExpress
Laptop ‘standaard’ met USB-ingang (Afbeelding: AliExpress)

4,87 euro

AliExpress topper: Multifunctioneel standaard met QI-lader en meer

Over een multifunctionele laptopstandaard gesproken; deze verhoging heeft vier USB-ingangen en een draadloos QI-oplaadvlak. Hij kantelt je laptop niet in een bepaalde hoek, maar plaatst hem wel wat hoger. Als een soort monitor dus. Of dit hoog genoeg is laten we aan jou over om uit te proberen.

laptop standaard AliExpress
Laptop standaard (Afbeelding: AliExpress)

43,20 euro

Compacte Baseus laptopstandaard

Een van de betrouwbare tech-merken op AliExpress, naast Xiaomi, is Baseus. Deze techy gadget is alleen niet zo techy: je bevestigt hem simpelweg aan de onderkant van je laptop zodat je altijd en overal een ‘laptopstandaard’ (of een kleine verhoging) bij je hebt. Eigenlijk is dit dus hetzelfde als wanneer je de laptop op een boek laat steunen.

Baseus laptopstandaard
Baseus laptopstandaard (Afbeelding: AliExpress)

7,77 euro

Laptopstandaard met ventilator-functie

Na urenlang gamen of zware programma’s draaien op je laptop kan hij oververhit raken. Dit verminder je, of stel je een beetje uit, door een laptopstandaard als met ventilatie te gebruiken. Zoiets als deze dus. Alleen op deze ligt, om welke reden dan ook, een baby te slapen. Een multifunctioneel laptopstandaard dus.

laptop cooler
Laptop cooler (Afbeelding: AliExpress)

21,21 euro

Typisch AliExpress: laptopstandaard voor op de bank of in bed

Dit laatste laptopstandaard is perfect voor wie thuiswerken naar het volgende niveau heeft getild, namelijk: vanuit bed werken. Het standaard heeft plek voor een kop koffie om goed wakker te worden. We schatten zo in dat je die wel kunt gebruiken als je bed je bureau is en andersom.

laptopstandaard Ali
Laptopstandaard van hout (Afbeelding: AliExpress)

13,77 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress laptopstandaard: 5 multifunctionele exemplaren
Sluiten