AliExpress Must-Have deal: lichtgevende wandpanelen

Waar de mens vroeger moest priegelen met fakkels en kampvuurtjes om ‘s avonds nog enigszins iets te kunnen zien, hebben we tegenwoordig gelukkig gewoon lampen. Dat is een stuk veiliger dan met vuur spelen en je hebt behoorlijk wat keuze uit verschillende designs. Zo kun je voor een opvallende plafondlamp gaan of juist een minimalistische tafellamp. Ook je muur kun je inzetten als bron van verlichting en dat doe je met de lichtgevende wandpanelen van AliExpress.

Eigen lichtgevend design

De AliExpress wandpanelen hebben een zeshoekig design en krijg je los geleverd. Zo kun je zelf aan de slag met een design voor je muur en zit je niet vast aan een bepaalde vorm. In de kinderkamer zou je er bijvoorbeeld iets schattigs van kunnen maken, terwijl je de tegeltjes in een wat strakker patroon op de muur regelt in de woonkamer. Het licht dat ze geven is warm wit en om de panelen in te schakelen, hoef je ze alleen even aan te raken. Zo kun je bijvoorbeeld ook gewoon een heel stuk muur betegelen om vervolgens alleen bepaalde tegels aan te zetten. Op deze manier kun je telkens weer voor een ander design gaan.

AliExpress lichtgevende wantpanelen

Makkelijk en snel te bevestigen

Uiteraard zijn de tegels aangesloten op een voedingsbron en de AliExpress verkoper raadt aan om maximaal twintig tegels te koppelen aan een enkele voedingsbron. Om de panelen van elektriciteit te voorzien, krijg je er een  kabel bij van 1,2 meter lang. De tegeltjes zijn verder ongeveer 11,5 cm groot en kun je makkelijk aan de muur bevestigen met herbruikbare gel sticky pads.

 

Bestellen bij AliExpress

Je vindt de tegeltjes op AliExpress in verschillende pakketten. Zo kun je een pakket met drie tegels bestellen voor 24,82 euro. Het duurste pakket kost je 63,88 euro en hiermee krijg je tien tegels. Mocht je geen zin hebben om te werken met touch panelen en liever in je luie stoel blijven zitten, heeft Aliexpress overigens ook slimme verlichting voor je. Zo kun je onder andere aan de slag met het bekende Philips Hue alternatief MiLight of zou je ook alleen voor wat slimme stopcontacten kunnen gaan voor je huidige lampen.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: lichtgevende wandpanelen
Sluiten