Noah Korevaar
Noah Korevaar Gadgets 4 aug 2017
Leestijd: 3 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #15

Elke week zetten we de meest gekke, belachelijke of juist nuttige gadgets van AliExpress op een rijtje. Deze week focussen we ons vooral op spotgoedkope hebbedingetjes.

De tofste AliExpress koopjes

AliExpress is een waar walhalla voor de online shopper. Je kunt er werkelijk van alles vinden. Wij maken je wegwijs in het online winkelparadijs door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt.

Bluetooth Fidget Spinner speaker

Deze week gaan we weer met een prachtgadget van start. De hele Fidget Spinner-hype is ondertussen al afgenomen. Kinderen zitten weer achter hun schermpjes, ouders halen gerust adem. Of toch niet?

AliExpress fidget Spinner

Soms duiken er weer nieuwe varianten op die hun plekje in deze wekelijkse lijst absoluut verdienen. Neem dit exemplaar. Voor rond de 2.50 euro heb je een Fidget Spinner die niet alleen licht geeft, maar ook nog eens je favoriete muziek af kan spelen. Jawel: het is ook een Bluetooth Speaker.

Lamppasje

We blijven even bij de lichtgevende gadgets met dit bijzondere lampje. Dit is een pasje die gewoon in je portemonnee past, tussen je andere pasjes in.

AliExpress lampje pasje

Wat deze gadget echter zo bijzonder maakt, is dat er een lampje inzit. Klap het lampje uit, druk op de knop en je hebt een zaklampje. Ideaal toch? Voor minder dan een euro haal je er een in huis.

Discofeestje op je fiets: ventieldopjes

Hoe vaak koop je een nieuw ventieldopje? Precies, bijna nooit. Zonde, want je mag jezelf best eens verwennen. Wij helpen je alvast een handje. Op AliExpress kun je namelijk voor rond de 1.50 euro vier van deze ventieldopjes aanschaffen.

AliExpress fietslampjes

Het lijken net lightsabers, maar zodra je ermee begint te fietsen ben je die vergelijking al snel weer vergeten. Een ding is in ieder geval zeker: automobilisten zien je al van ver aankomen.

Veilig hardlopen

Fiets je nooit, maar ben je een fervente hardloper? Ook dan kun je veilig de straat op met deze Chinese hebbedingetjes. Het ziet er nou niet bepaald stylish  uit, maar dat mag de pret niet drukken.

AliExpress lampjes

Voor minder dan 1.50 euro kies je een leuk kleurtje uit. Vervolgens klem je dit lampje rondom je schoen, en kun je beginnen met hardlopen. Of het blijft zitten? Geen idee!

Quick iKey

Steeds meer smartphonefabrikanten nemen afscheid van de headphone jack. Je weet wel, die port op je telefoon waar je je oordopjes insteekt. Dat is jammer, want die port biedt meer mogelijkheden dan je denkt.

Aliexpress Quick iKEY

Althans, als je een Android smartphone hebt. Dan kun je namelijk deze gadget in je telefoon steken. En voilà, je hebt een extra knop op je smartphone voor minder dan vijftig eurocent. Nu kun je er zelf een functie aan toewijzen. Denk aan het openen van WhatsApp, of het nemen van een screenshot.

Nog meer koopjes?

Op zoek naar nog meer hebbedingetjes? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met interessante gadgets die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #15
Sluiten