Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 19 sep 2021

AliExpress & MacBook: 5 opvallende cases, covers en rugtassen

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Zo ook om je MacBook te beschermen en/of wat meer kleur te geven.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende covers, cases en rugtassen uitgezocht voor je MacBook.

Laptop bumper en standaard in-één

AliExpress is niet vies van een multifunctionele gadget op z’n tijd, en wij ook niet. Deze bumper is zo’n gadget. De bumper beschermt je laptop tegens schokken en stoten (al hopen we niet dat je hem laat vallen), en heeft daarnaast uitklapbare pootjes waardoor hij de laptop in een iets comfortabelere hoek voor het typen positioneert.

AliExpress bumper MacBook
MacBook bumper (Afbeelding: AliExpress)

7,76 euro

AliExpress topper: de ik-ga-naar-kantoor-en-neem-mee -laptoptas

Deze laptoptas is bedoeld voor de slimmerik, de goederik, de braverik die geen krassen op z’n laptop wil. Een stevige laptoptas, al is het te betwijfelen of dit geval van AliExpress stevig is, beschermt je laptop alsof het de inhoud van het koffertje op Prinsjesdag is. Al weten we al te goed dat de inhoud daarvan ook niet altijd (vrijwel nooit) goed wordt beschermt.

laptop tas AliExpress MacBook
Laptoptas (Afbeelding: AliExpress)

48,29 euro

Sleeve voor MacBook

Veel sleeves bieden slechts beperkt bescherming tegen vallen en stoten. Deze sleeve biedt meer bescherming. Tenminste, als we Ali mogen geloven. Op de sleeve staat dat het een ‘bumper sleeve case’ is. De case is gemaakt van een shock-absorberend materiaal, heeft een sterk plastic frame en een magnetische sluiting. Ondanks dat het erop gedrukt staat gaan we er niet vanuit dat dit een ijzersterke sleeve is. Maar iets is altijd beter dan niets.

Macbook sleeve AliExpress
Sleeve voor MacBook (Afbeelding: AliExpress)

9,92 euro

Slimme rugtas

Wie slim is stopt een dure MacBook niet los, zonder hoes, in een rugtas. Behalve als die rugtas een speciaal laptopvak heeft, zoals deze slimme rugtas van AliExpress. Slim, toch? Nee, wat slim is aan deze rugtas is de ingebouwde USB-poort via welke je je apparaten kunt opladen.

AliExpress slimme rugzak
Slimme rugtas (Afbeelding: AliExpress)

23,07 euro

Typisch AliExpress: Kunstige cover

Op Ali worden ontelbaar veel MacBook covers aangeboden in ontelbaar veel verschillende kleuren en designs. Dit kunstige exemplaar is er daar een van. Het is een afbeelding afgedrukt op een simpele plastic case. De case is volgens Ali niet giftig en ‘tasteless’. Of daarmee het ontwerp wordt bedoeld of wordt bedoeld dat we niets proeven als we de case likken is ons een raadsel.

aliexpress cover MacBook
MacBook cover (Afbeelding: AliExpress)

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
AliExpress & MacBook: 5 opvallende cases, covers en rugtassen
Sluiten