Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 23 jun 2019

AliExpress Must-Have deal: magnetische oplaadkabel voor je smartphone

Behoorlijk wat mensen zullen blij zijn wanneer we eindelijk echt draadloos kunnen opladen. Hoe chill zou het zijn als je smartphone bijvoorbeeld sowieso werd opgeladen in een bepaalde ruimte zonder draad en onder dat je hem ergens op hoefde te leggen. Het is namelijk toch altijd weer een gepriegel als je een kabel gebruikt en je krijgt die kabel doorgaans ook niet met één hand in je toestel. AliExpress heeft wel iets voor je dat opladen met een kabel een stuk makkelijker maakt. Ze verkopen namelijk een magnetische oplaadkabel.

Handige magneten

Dankzij het magnetische systeem hoef je met de Aliexpress oplaadkabel niet meer te priegelen bij de oplaadpoort van je smartphone. Het systeem bestaat namelijk uit een klein component dat je alvast in de oplaadpoort stopt. Aan het uiteinde van de kabel waar je normaal gesproken zou priegelen met een USB-C, Micro-USB of Lightning uitgang zit nu iets anders dat dankzij magneten wordt aangetrokken tot het gedeelte in je smartphone. Zo hoef je bijna niks te doen om de kabel aan te sluiten en zou je het zelfs met één hand snel kunnen doen.

AliExpress magnetische oplaadkabel

Sterk en duurzaam

De oplaadkabel bestaat uit gevlochten nylon en zou behoorlijk duurzaam zijn. Ook zou je je geen zorgen hoeven te maken over het buigen van de kabel, daar waar je kabel doorgaans na een tijdje kapot gaat. De AliExpress kabel zou namelijk in een buigtest meer dan 10.000 keer buigen hebben overleefd. Daarnaast kan het uiteinde van de kabel ook 360 graden draaien op de aansluiting in je telefoon, wat ook voor meer flexibiliteit zorgt.

AliExpress magnetische oplaadkabel

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de magnetische oplaadkabel bij AliExpress scoren voor zo’n 2 euro. Hierbij kun je kiezen uit verschillende kleuren en gaan voor USB-C of Micro-USB. Als je een iPhone hebt, raden ze aan even contact op te nemen met de verkoper. Natuurlijk kun je ook gewoon besluiten om klaar te zijn met kabels en te gaan voor draadloos opladen. Het hoeft ook helemaal niet veel te kosten. Zo heeft Xiaomi vorig jaar een spotgoedkope draadloze oplader uitgebracht.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: magnetische oplaadkabel voor je smartphone
Sluiten