Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 3 sep 2019

Lekkere AliExpress deals: mini bluetooth speakers van JBL en Xiaomi

We zijn het tegenwoordig gewend om overal waar we zijn muziek te kunnen afspelen met onze smartphones. Het geluid dat uit smartphones komt is alleen vaak schel en eigenlijk niet langer aan te horen dan een nummer lang. Ben je op het strand, op een feestje of een andere plek en wil je jezelf en anderen vermaken met je muziek? Dan is het een idee een kleine bluetooth speaker op zak te hebben. We hebben hier een aantal kleine exemplaren van AliExpress voor je op een rijtje gezet. Deze kun je zo in je tas gooien zodat jij altijd, waar je ook bent, het feestje kunt starten.

JBL Andare IPX7 2 mini draagbare bluetooth speaker

JBL is een merk dat zijn strepen ruimschoots heeft verdiend als het gaat om het maken van speakers en headphones. Deze mini-speaker is dan ook een goede aankoop voor wie op zoek is naar een hele kleine speaker die voor zijn formaat toch nog een vol geluid produceert. De speaker is ook waterdicht dus je kunt er niet alleen naast het zwembad maar ook in het zwembad een feestje mee bouwen.

bluetooth speaker
JBL Andare IPX7 2 Mini speaker (Bron: AliExpress)

27,50 Euro

Xiaomi mi mi 2 smart bluetooth speaker

Xiaomi is het Chinese merk dat kwalitatief goede electronica produceert voor een Chinese prijs. Daar houden we van. Neem bijvoorbeeld deze mi mi 2 speaker die niet hoger is dan 10 centimeter. Een klein exemplaar met een goed bereik. De speaker bezit niet over de laatste Bluetooth versie, maar is zeker geschikt om je waar dan ook te voorzien van wat fijne tunes.

bluetooth speaker
Xiaomi mi mi 2 (Bron: AliExpress)

24,71 Euro

Xiaomi AI portable speaker

De volgende speaker van Xiaomi is een lichtgewicht AI bluetooth speaker. Dit exemplaar is erg klein en voorzien van Bluetooth 4.2. Misschien een betere optie dan de speaker hier boven voor wie een nóg kleinere speaker wilt die is voorzien van net wat nieuwere features. De speaker heeft 1 knop en weegt volgens Xiaomi net zo veel als een ei. Een echt kleintje dus.

Xiaomi portable AI speaker (Bron: AliExpress)

9,64 Euro

Huawei mini bluetooth 4.2 speaker

Deze Huawei speaker valt voornamelijk op in dit rijtje door de kleuren waarin hij geleverd wordt. De speaker heeft een diameter van slechts 4 centimeter. De batterij heeft een capaciteit van 660mAh wat betekent dat je jezelf ongeveer 4 uur lang kunt vermaken met muziek. Met een gewicht van slechts 100 gram kun je deze bluetooth speaker gemakkelijk in je zak steken. Vandaar ook de naam ‘stereo on the go.

Huawei speaker
Huawei bluetooth speaker (Bron: AliExpress)

24,80 Euro

JBL FLip 4

Deze laatste speaker is misschien geen super-budget speaker maar het is wel een exemplaar dat waar biedt voor zijn geld. Deze speaker van JBL is al tijden lang een favoriet onder velen. De batterijduur van deze speaker is top (hij gaat twaalf uur mee), en de geluidskwaliteit is ook niet mis. Daar kunnen we wel wat geld voor opzij leggen.

JBL Flip 4 (Bron: AliExpress)

75,04 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lekkere AliExpress deals: mini bluetooth speakers van JBL en Xiaomi
Sluiten