AliExpress zit er warmpjes bij: van mini kachel tot elektrische handwarmer

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gadgets voor je uitgezocht die je warm houden.

Warmhouder voor je mok

Een warme mok houdt je drankje warm maar houdt ook jouw handen warm. Twee vliegen in één klap dus. Zo’n eeuwig warm blijvende mok bestaat vast, maar je kunt ook een USB-mokverwarmer als deze gebruiken.

mokwarmer AliExpress
Mokwarmer (Afbeelding: AliExpress)

15,65 euro

AliExpress topper: USB-verwarmde inlegzolen

Koude voeten hebben betekent koud zijn. Om warme voeten te houden kun je vier lagen skisokken aantrekken in de meest vreselijke UGG boots, maar je kunt ook kiezen voor een subtielere oplossing. Bijvoorbeeld voor deze USB-verwarmde inlegzolen. Al betwijfelen of dat snoertje in je schoen erg comfortabel is.

USB inlegzolen
USB verwarmde inlegzolen (Afbeelding: AliExpress)

4,33 euro

Verwarmde shawl/bodywarmer

Je kunt er letterlijk warmpjes bij zitten met deze shawl/bodywarmer om je nek en rug. De zachte lap stof is zelf natuurlijk lekker warm, maar de echte warmte komt van de ingebouwde elektrische verwarmingselementen. Dit is lekker warm en ook ontspannend voor je schouders en nek na een lange dag achter je laptop gezeten te hebben.

elektrische shawl AliExpress
Elektrisch verwarmde bodywarmer (Afbeelding: AliExpress)

26,01 euro

Xiaomi mini elektrische kachel

Iets dat warmte voor je hele lichaam brengt is natuurlijk een elektrische kachel. Die heb je waarschijnlijk niet nodig in een huis met centrale verwarming, maar het kan nooit kwaad er een op zolder te hebben liggen in het geval de boiler het deze winter begeeft. Al wil je dit natuurlijk niet over jezelf afroepen door deze Xiaomi mini-heater in huis te halen.

Xiaomi heater
Mini heater van Xiaomi (Afbeelding: AliExpress)

28,04 euro

Typisch AliExpress: elektrische handwarmer in de vorm van boterhammen?

Typen met koude handen en vingers is geen pretje. Eigenlijk zijn koude handen en vingers nooit een pretje. Gelukkig heeft Ali deze elektrische handwarmers in de aanbieding die je zelfs tijdens het typen kunt dragen. Van deze boterhammen (?) op je handen krijg je gegarandeerd klamme handjes.

handwarmer AliExpress
Elektrische handwarmer (Afbeelding: AliExpress)

10,50 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress zit er warmpjes bij: van mini kachel tot elektrische handwarmer
Sluiten