Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 12 jun 2019

AliExpress Must-Have deal: mini mobiele telefoon

De smartphones waar we tegenwoordig mee rondlopen zijn niks minder dan indrukwekkend te noemen. Het zijn apparaten geworden die een computer,  mediaspeler, camera en nog wat apparaten combineren. Daarnaast komen sommige modellen met geavanceerde gezichtsherkenning features, waar  behoorlijk wat rekenkracht voor nodig is. Helaas betaal je vandaag de dag dan ook behoorlijk wat voor een premium toestel en is het best riskant om je smartphone mee te nemen naar iets als een festival. AliExpress heeft echter mogelijk een oplossing voor dit probleem met zijn mini mobiele telefoon.

Goedkope mini telefoon op AliExpress

Met “mini” bedoelen we hier echt behoorlijk klein en de mobiele telefoon is dan ook 138 x 78 x 22 mm groot. Het ding is kleiner dan je hand, maar dat betekent dat je hem ook makkelijk overal in op kunt bergen. Het gaat om een flip telefoon, die openklapt om je een fysiek toetsenbord en klein 0,66 inch OLED display te presenteren. We moeten er meteen bij zeggen dat je geen premium features moet verwachten, maar dat is juist het idee. Door het ontbreken van premium features is het toestel dan ook ontzettend goedkoop en is het minder erg als je hem kwijtraakt.

AliExpress mini telefoon

 

Bellen en SMS’en

Wel krijg je de basis om in contact te blijven met je vrienden. Zo kun je er een micro- simkaart instoppen om met je vrienden te kunnen bellen. Ook berichten worden ondersteund, maar we hebben het dan niet over WhatsApp. Er is namelijk geen internet van de partij, maar wel gewoon je standaard SMSjes. Hiervan kun je 500 op de telefoon opslaan en er is daarnaast ook ruimte voor 500 contacten.

AliExpress mini telefoon

Synchroniseren met je smartphone

Wat je overigens wel kunt doen is het toestel enigszins synchroniseren met je smartphone via Bluetooth. Dat kun je onder andere doen voor je telefoonboek, je oproepen, je muziek en zelfs je WhatsApp berichten. Dat synchroniseren doe je uiteraard na je festival en waarschijnlijk waardeer je je smartphone daarna des te meer. Andere features zijn een stemvervormer, FM radio, een alarm en ondersteuning voor meerdere talen. Het is de wondere wereld van AliExpress in een telefoon!

AliExpress mini mobiele telefoon

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de mini mobiele telefoon bij AliExpress bestellen voor 23,40 euro. Hij komt in verschillende kleuren, zoals blauw, geel, zwart, beige en wit. Iets anders dat mini is, is deze fotostudio die je ook bij AliExpress kunt bestellen. Je kunt er geen foto’s van jezelf in maken op op een stoere achtergrond te plakken, maar wel van allerlei objecten die je bijvoorbeeld op Marktplaats wilt verkopen.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: mini mobiele telefoon
Sluiten