AliExpress Must-Have deal: mini 8.000mAh powerbank

We lopen tegenwoordig bijna allemaal rond met allerlei gadgets, zoals een smartphone of tablet, die allemaal ook weer om de zoveel tijd opgeladen moeten worden. En hoewel er op steeds meer openbare plekken ook USB-stopcontacten verschijnen, kan het toch voorkomen dat je met een lege smartphone zit zonder een mogelijkheid om op te laden. Daarom is een powerbank zo handig om bij je te hebben. Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe powerbank, heeft AliExpress een stijlvol en erg compact model voor je in de aanbieding.

8.000mAh powerbank

De powerbank heeft een capaciteit van 8.000mAh, wat doorgaans meer is dan wat je standaard in je smartphone aan batterij-power krijgt. Hiermee zou je ruimschoots je toestel weer op moeten kunnen laden voor nog een ronde. Ook ondersteunt het apparaatje fast charging, zodat je je device ook niet eindeloos lang verbonden hoeft te houden aan de powerbank.

AliExpress powerbank

Multifunctionele oplaadkabel

Handig aan het ding is dat het met een kabel geleverd wordt, die zowel een Android toestel als een iPhone zou kunnen opladen. De kabel heeft namelijk een uiteinde met een micro-USB, USB-C en Lightning interface. Zo kun je dus ook gerust je powerbank aan een vriend lenen, die normaal gesproken je oplader niet zou kunnen gebruiken. Verder is de powerbank uitgerust met een glanzend spiegelachtig oppervlak, dat het ding een stijlvol uiterlijk geeft. Hierin verwerkt zit een display om je op de hoogte te houden van hoe het met de lithium-ion batterij van het apparaat zelf staat.

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de powerbank op het moment bij AliExpress bestellen voor 21 euro en je hebt nog de keuze uit verschillende uitvoeringen. Zoals gezegd komt het apparaat met een multifunctionele kabel voor verschillende soorten poorten, zodat iedereen het ding zou kunnen gebruiken. Een andere oplossing is een draadloze powerbank, zodat je al helemaal niet met kabels hoeft te priegen. Bij AliExpress vind je ook draadloze powerbanks, maar ook Lidl kan je daar gerust mee helpen en dan heb je je bestelling ook nog sneller in huis.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: mini 8.000mAh powerbank
Sluiten