Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 21 jun 2019

AliExpress Must-Have deal: mobiele zonnepanelen voor je devices

In Nederland krijgen we niet standaard ontzettend veel zon, zoals in andere landen, maar de laatste tijd doet het zonnetje goed zijn best. En daar kunnen we natuurlijk meteen gebruik van maken. De zon geeft je niet alleen een kleurtje, maar is natuurlijk ook een bron van energie. En die energie kun je gebruiken om je devices mee op te laden met deze handige mobiele zonnepanelen van AliExpress.

Compact pakketje met zonnepanelen

De set bestaat uit vijf zonnepanelen die aan elkaar vastzitten en die je op kunt vouwen tot een compact pakketje. Opgevouwen lijkt het pakketje op een soort portemonnee of een smartphone in een hoesje. Omdat het zo’n compact geheel wordt, kun je de zonnepanelen makkelijk overal met je mee naartoe nemen. Denk bijvoorbeeld aan het park, het strand of bijvoorbeeld als je gaat survivallen.

AliExpress zonnepanelen

Ingebouwde USB-poort en micro-USB uitgang

Aan het pakket zit een Micro-USB kabel vast om je apparaten mee op te laden. Mocht je smartphone geen micro-USB poort gebruiken, kun je ook gewoon je normale oplader aansluiten op de standaard USB-ingang. Helaas heeft het systeem geen ingebouwde batterij en kun je het dus niet gebruiken als powerbank. Wel kun je je devices direct in de zon  opladen. Verder zit er ook nog een karabijnhaak aan om het ding bijvoorbeeld aan je rugtas vast te maken en krijg je er meteen ook een kompas bij.

AliExpress zonnepanelen
AliExpress zonepanelen

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de set met zonnepanelen bij AliExpress bestellen voor 18,54 euro. Ook is er een set met vier zonnepanelen voor 17,01 euro. Mocht je nou liever toch niet afhankelijk willen zijn van de zon, kun je natuurlijk voor een powerbank gaan. Ook daarvoor kun je bij AliExpress terecht. Ze verkopen natuurlijk verschillende powerbanks, maar dit compacte model is in ieder geval een aanrader. Niet alleen ziet het er stijlvol uit, maar het heeft ook nog eens 8.000mAh aan power voor je.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

AliExpress

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: mobiele zonnepanelen voor je devices
Sluiten