Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 8 mrt 2019

AliExpress gadget van de dag: bizar multifunctioneel waterflesje

We proberen met z’n allen iets te doen aan de bende die we ervan hebben gemaakt met plastic. Inmiddels zijn er verschillende plastic eilanden in onze zeeën en oceanen en hoewel je er niet zo snel heen gaat om op te ruimen, kun je toch thuis ook meewerken aan een oplossing. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om geen wegwerpflesjes meer te gebruiken voor je water en met het volgende “flesje” van AliExpress komt dat helemaal goed. Het ding is namelijk dusdanig multifunctioneel, dat je er niet over nadenkt hem weg te gooien.

Waterflesje en powerbank

Als eerste kun je er natuurlijk gewoon water in doen om met je mee te nemen als je op pad gaat. Het ding lijkt niet helemaal op een flesje, maar eerder op een soort thermoskan. Je kunt er 570 ml aan water in kwijt, wat zelfs een beetje meer is dan je standaard waterflesje. Maar dat is eigenlijk het minst spannende aan het ding. Wat je misschien niet zou verwachten is dat het waterflesje ook meteen een powerbank is voor bijvoorbeeld je smartphone. Er zit namelijk een 5.200mAh batterij in om on-the-go zonder dorst ook meteen power te hebben.

AliExpress multifunctioneel waterflesje

Bluetooth speaker en selfie afstandsbediening

En als je je smartphone dan toch aan het opladen bent, moet je hem natuurlijk wel ergens laten. Ook daar weet het waterflesje raad mee, want hij is meteen ook een houder voor je toestel. En niet alleen voor het opladen of een filmpje kijken is dat handig, maar ook wanneer je het ding inzet als speaker. Jawel, het flesje is ook een Bluetooth speaker. Je zou denken dat dat al behoorlijk wat functies zijn voor een waterflesje, maar het gaat door. Je kunt het ding als laatste namelijk ook gebruiken als een afstandsbediening om selfies mee te maken, zodat je geen vreemd gedraaide armen in beeld krijgt en geen selfiestick meer nodig hebt.

AliExpress waterflesje

Het zijn toch een paar handige apparaatjes om allemaal in één ding bij elkaar te hebben en je zou denken dat daar dan ook een redelijk prijskaartje aan verbonden zit. Je kunt het multifunctionele waterflesje echter bij AliExpress scoren voor een mooie 18,71 euro. Op de site vind je overigens nog meer items om te helpen met het plastic probleem. Probeer bijvoorbeeld eens één van deze vijf AliExpress alternatieven voor wegwerpplastic.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

AliExpress

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress gadget van de dag: bizar multifunctioneel waterflesje
Sluiten