AliExpress Must-Have deal: 360 graden elektrische tandenborstel

Je tanden elke dag poetsen is één van die taakjes, waar veel mensen doorgaans niet zo’n zin in hebben. Hoewel we allemaal weten dat het moet, skippen we toch af en toe een poetsbeurt. AliExpress heeft echter mogelijk iets voor je dat de klus een stuk sneller klaart dan je standaard tandenborstel. Ze verkopen namelijk een 360 graden elektrische tandenborstel, die je hele gebit in één keer aanpakt.

Alles in één klap schoon

De AliExpress tandenborstel ziet eruit als een soort bitje, dat je in moet doen. Uiteraard stop je daar eerst tandpasta in en vervolgens gaat het apparaat voor je aan de slag om je tanden spik en span te krijgen. Je kunt kiezen uit drie verschillende modi, waarvan de eerste de schoonmaakmodus is. Deze zorgt ervoor dat het bitje gaat vibreren, zoals je zou verwachten van een elektrische tandenborstel. Het voordeel is echter dat je niet tand voor tand te werk gaat, maar dat je meteen je hele mond aanpakt en je dus ook een stuk sneller klaar bent.

AliExpress tandenborstel

Tandvlees masseren en tanden bleken

Als je gaat voor de tweede modus worden je tanden niet schoongemaakt, maar wordt je tandvlees onder handen genomen. Het apparaat gaat nu weer aan de slag met een massage, wat ervoor zorgt dat de bloedcirculatie in je mond wordt gestimuleerd. Zo’n massage vindt je tandvlees doorgaans fijn en het zou verschillende tandvleesaandoeningen kunnen voorkomen. Als derde optie kun je met de tandenborstel nog je tanden een stukje witter maken. Dat gebeurt door middel van blauw licht, dat je tanden zou moeten bleken.

AliExpress tandenborstel

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de 360 graden tandenborstel bij AliExpress scoren voor 12,67 euro en je hebt dan de keuze uit verschillende kleuren: wit, zwart, blauw en roze. Ook kun je meteen extra bitjes bestellen voor 5,07 euro. Mochten je kinderen ook niet zo’n fan zijn van tandenpoetsen, zou je voor hen weer de  Brush Monster kunnen kopen. Deze elektrische tandenborstel zet augmented reality in om het poetsen een stuk leuker te maken.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: 360 graden elektrische tandenborstel
Sluiten