Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 18 jul 2019

AliExpress Must-Have deal: dé voetbalrobot voor iedereen!

Iets meer dan een week geleden zaten de cafés vol met supporters om naar de finale van het WK vrouwenvoetbal te kijken. Helaas wonnen de Nederlandse dames niet, hoewel er stiekem toch wat mannen moeten zijn geweest die opgelucht waren. Voetbal is een behoorlijke populaire sport en als je zelf speelt, weet je dat het ook redelijk vermoeiend kan zijn. Mocht je af en toe op een minder vermoeiende manier willen voetballen, heeft AliExpress daar een handige voetbalrobot voor.

Voetballen vanuit je luie stoel

De voetbalrobot doet precies wat je ervan zou verwachten. Het is een robotje, dat je op afstand kunt besturen. In plaats van zelf rond te rennen achter een bal, kun je de robot het zware werk laten doen. Je krijgt bij de robot uiteraard een afstandsbediening om vanuit je luie stoel te “sporten“. Met wieltjes beweegt het ding zich voort en je kunt het robotje ook 360 graden laten draaien. Daarnaast is het ook mogelijk om het bovenlichaam afzonderlijk van het onderlichaam te bewegen. Helaas trapt de robot niet echt met een robot been, maar er is wel een knop om een vergelijkbaar effect te krijgen.

AliExpress voetbal robot

Voor jezelf of de kids

De Aliexpress robot is 36 x 18,5 x 23,5 cm groot en is gemaakt van ABS plastic. Volgens de beschrijving zou hij niet verkleuren en geen gif bevatten. Daardoor zou het ook een ideaal cadeau zijn voor de kinderen. Maar stiekem wil je natuurlijk gewoon zelf ermee aan de slag om te laten zien dat je skills ongeëvenaard zijn. Waarschijnlijk moet je wel spelen op een redelijk vlakke ondergrond en kun je niet echt aan de slag op het gras.

AliExpress voetbal robot

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de voetbalrobot bestellen bij AliExpress voor 14,75 euro. Maar eigenlijk heb je natuurlijk minstens twee robotjes nodig en voor een set met twee betaal je 28,54 euro.  Dan is er ook nog een derde set voor 32,14 met twee robots en een doel. Een andere manier om vanaf je luie stoel te voetballen is natuurlijk met FIFA 19. Lees in onze review of het wat is.

Robot

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: dé voetbalrobot voor iedereen!
Sluiten