Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Gadgets 16 apr 2019

AliExpress must-have deal: de perfect hub voor je MacBook?

AliExpress staat bomvol fantastische gadgets die je, negen van de tien keer, voor een absurd lage prijs binnen kan halen. Of het nu gaat om handige spullen voor in de keuken, de woonkamer of voor je apparaten: het is te vinden in de webshop. Net als deze, bijna perfecte, hub voor je Apple MacBook

AliExpress must-have deal: hub voor je MacBook

Waar we gisteren spontaan tegen dit handige ding aanliepen, werden we vandaag wederom verrast door een prachtige gadget voor je laptop. Mensen die onlangs een nieuwe MacBook van Apple hebben gekocht, zullen direct merken dat er op het gebied van aansluitingen nog wel wat te winnen valt. Sterker nog: wie echt goed zijn werk moet doen heeft 100% een hub nodig. Maar een goede hub kan lastig te vinden zijn en kost vaak ook flink wat centen. Maar niet bij AliExpress. De USB-C Thunderbolt 3 Adapter heeft alle aansluitingen die je nodig hebt en kost relatief weinig geld.

De MacBook hub van Ilano is ontzettend makkelijk te gebruiken. Je sluit hem simpelweg aan op de Lightning-port van je MacBook en je hebt alle aansluitingen die je nodig hebt. Althans, waarvan wij denken dat jij ze nodig hebt. Wie aan de haal gaat met een MacBook zal zien dat er slechts twee, of vier, USB-C aansluitingen op de laptop te vinden zijn. Door de Hub wordt deze lijst flink uitgebreid. Zo beschikt de hub over een HDMI, USB 2.0, USB 3.0 en Lightning-port aansluiting. Kortom: voldoende om uit de voeten te gaan.

Op de website van AliExpress is te vinden dat de hub ondersteuning biedt voor een aantal smartphones, waaronder Huawei Mate en Samsung Galaxy toestellen, en de Nintendo Switch. Daarbij biet de hub ondersteuning voor de MacBooks uit 2018/2017 en 2016, en is er ook ondersteuning te vinden voor de nieuwe 12-inch MacBook.

USB-C Thunderbolt

De Ilano MacBook Hub kost je €19,31 en is via deze link te bestellen.

Meer Apple?

In onze eigen podcast WantKast praten we je wekelijks bij over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Tech. Uiteraard kan een merk als Apple daarbij niet ontbreken. We bespreken de laatste in’s en out’s van het bedrijf en delen onze mening.

Benieuwd naar de WantKast podcast? Check hieronder de meest recente aflevering.

Reageer op artikel:
AliExpress must-have deal: de perfect hub voor je MacBook?
Sluiten