AliExpress: 5 (on)opvallende brillen die blauw licht blokkeren

Je kent AliExpress waarschijnlijk van zijn vreemde gadgets en producten. Tussen alle vreemde items staan soms ook handige gadgets. Deze gadgets gaan vaak over de digitale toonbank voor een onmogelijk kleine prijs. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gadgets op een rij gezet die blauw licht blokkeren.

Blauw die blauw licht blokkeert á la Ace & Tate

Altijd al een bril willen dragen maar zijn je ogen te goed? Arme jij. Deze bril die blauw licht blokkeert geeft je een goed excuus er alsnog een te dragen. Het model is Ace & Tate-achtig genoeg om gewoon bij de hippe brillenclub te horen tijdens een volgende Zoom-vergadering.

blauw licht bril AliExpress
Bril die blauw licht blokkeert (Afbeelding: AliExpress)

3,89 euro

AliExpress topper: Joep van ‘t Hek montuurtje

We gaven de bovenstaande bril het Ace & Tate-label, maar deze bril heet op Ali daadwerkelijk ‘Acetaat’. In AliExpress-taal betekent dit hetzelfde. Dit kleine brilletje heeft alleen meer weg van Joep van ‘t Hek’s montuurtje. Is hij je grote fashion icoon en wil je geen blauw licht in je ogen? Dan sla je met deze kleine ronde bril twee vliegen in één klap.

Blauw licht bril
Joep van ‘t Hek brilletje (Afbeelding: AliExpress)

25,52 euro

Zonnig clip-on montuurtje

Wellicht heb je niet altijd zin om je ogen te beschermen tegen blauw licht. In dat geval verkoopt de Chinese webshop een clip-on bril die je op de bijgeleverde bril kunt klikken. De bijgeleverde bril is niet een enorm flitsend montuur, maar de kans is klein dat de clip-on blauw licht blokkerende glazen ook op je eigen bril passen. Het is dus kiezen of delen. De vraag blijft alleen wel waarom bril op zou houden zonder de blauw licht blokkerende glazen ervoor.

AliExpress blauw licht bril
Blauw licht clip-on bril (Afbeelding: AliExpress)

0,62 euro

Robert Downey Jr. blauw licht bril

De overeenkomst tussen deze bril van de Chinese webshop en de bril die de acteur Robert Downey Jr. op zijn neus heeft lijkt misschien groot, maar dat kun je beter beoordelen wanneer je de bril daadwerkelijk in huis hebt. Daarnaast heb jij niet Robert Downey Jr.’s hoofd dus zal de bril er nooit hetzelfde uitzien op jouw neus. Enfin, de bril heeft weinig (nee, niets) met de acteur te maken, maar blokkeert wel dat vervelende blauwe licht dat uit je smartphone, tablet en laptop komt.

bril blauw licht AliExpress
Robert Downey Jr. blauw licht bril (Afbeelding: AliExpress)

2,46 euro

Typisch AliExpress: anti-blauw licht bril voor kinderen

Draag je zelf een blauw licht blokkerende bril wanneer je naar een beeldscherm staart maar laat jij je kinderen onbeschermd tegen kwade boze blauwe licht? Misschien is een blauw licht filter op het beeldscherm van je tablet dan een oplossing. Of een kleine blauw licht blokkerende bril speciaal voor kinderen, zoals dit grappige montuurtje.

blauw licht bril voor kinderen
Anti-blauw licht bril voor kinderen (Afbeelding: AliExpress)

2,54 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 (on)opvallende brillen die blauw licht blokkeren
Sluiten