Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 23 jul 2021

AliExpress gaat op vakantie en neemt mee: Xiaomi (mini) gadgets en meer

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er (heel) veel producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 handige gadgets voor op vakantie voor je op een rij gezet.

Baseus smartphonehouder voor in de auto

Navigeren in de auto kan op vier manieren: de borden volgen, de bijrijder laten kaartlezen, een routeplanner op je smartphone gebruiken, of een navigatiesysteem gebruiken. Zijn er niet genoeg borden om te volgen, is je een belabberde kaartlezer en heb je geen TomTom? Dan is je smartphone als navigatiesysteem de oplossing. Zorg wel dat je een smartphonehouder zoals deze van Baseus in de auto hebt om gevaarlijke verkeerssituaties (en boetes) te voorkomen.

Baseus smartphone houder
Baseus smartphone houder (Afbeelding: AliExpress)

8,46 euro

AliExpress topper: nekkussen voor de bijrijder of voor in het vliegtuig

Succes met niet-in-slaap-vallen tijdens een vlucht of als bijrijder tijdens een lange rit. En nog meer succes met niet wakker worden met een stijve nek die de vakantie verpest. Dit ga je tegen met een nekkussen, al zijn de meningen verdeeld over het nut van deze U-vormige dingen. Onder het motto ‘beter iets dan niets’ nemen zij dit nekkussen met massagestand graag mee op vakantie.

massage nekkussen AliExpress
Massage nekkussen (Afbeelding: AliExpress)

15,74 euro

Action camera accessoires

Met deze set action camera accessoires op zak kan het haast niet meer misgaan op vakantie. Ali bereidt je met deze set die geschikt is voor verschillende camera’s, waaronder de GoPro Hero 9, 8 en 7, in ieder geval op alle mogelijke scenarios en situaties voor. Behalve op dat ene scenario waarin jij bent vergeten je action camera mee te nemen.

AliExpress GoPro accessoires
GoPro en action camera accessoires (Afbeelding: AliExpress)

11,44 euro

Xiaomi anti-mug gadget

Er zijn twee soorten mensen: de persoon die nooit wordt gestoken door muggen en de persoon die volledig wordt lek geprikt door muggen. Voor deze laatste heeft Xiaomi een infrarood gadget die jeuk vermindert. Een handig ding voor wie gelooft dat genezen beter is dan voorkomen.

anti mug Xiaomi
Xiaomi anti-mug gadget (Afbeelding: AliExpress)

13,49 euro

Typisch AliExpress: Xiaomi mini scheerapparaat

Vakantie is voor velen een periode van wildgroei als het op lichaamsbeharing aan komt. Lekker toch. In een enkel geval neemt een ijdele frans toch een scheerapparaat mee. Xiaomi heeft aan hen gedacht; zie hier een mini scheerapparaat voor op vakantie. Dan hoef je in ieder geval niet gênant met een ongeschoren gezicht en wc rol onder je arm naar het toiletgebouw te lopen.

scheerapparaat Xiaomi AliExpress
Xiaomi mini scheerapparaat voor op reis (Afbeelding: AliExpress)

12,33 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
AliExpress gaat op vakantie en neemt mee: Xiaomi (mini) gadgets en meer
Sluiten