AliExpress Must-Have deal: opvouwbare waterkoker

Een waterkoker is één van die dingen die altijd wel handig zijn om in de buurt te hebben. Niet alleen kunnen ze je helpen met een kopje thee of koffie, maar je kunt er bijvoorbeeld op de camping ook soep mee maken of een eitje koken. Doorgaans zijn waterkokers echter redelijk grote dingen, die je niet zo makkelijk in je tas of koffer meeneemt. Tenzij ze natuurlijk opvouwbaar zijn en zo’n opvouwbare waterkoker is precies wat je bij AliExpress kunt scoren.

Wat waterkoker tot compact pakket

De waterkoker komt uit de Deerma lijn van Xiaomi en ziet er in eerste instantie uit als je standaard waterkoker. Maar zoals we weten heeft het apparaat een geheim en kan hij omgetoverd worden tot een compact pakketje. Strikt gezien ga je niet aan het vouwen, maar om de waterkoker wat kleiner te krijgen duw je de bovenkant naar beneden. Hierdoor klapt het in in elkaar en eindig je met een mini waterkokertje. De handel kun je er overigens ook afhalen om aan de onderkant van het apparaat op te bergen als je met het apparaat op pad gaat.

AliExpress opvouwbare waterkoker

Binnen zeven minuten kokend water

Afgezien van het vouwen, zijn er verder geen verrassingen en werkt het ding verder gewoon als een normale waterkoker. Aan de voorkant vind je de aan/uit knop en binnen zeven minuten zou je water klaar moeten zijn om er een kopje koffie of thee mee te zetten. Het gaat om een 600 watt apparaat, gemaakt van roestvrij staal en hoogwaardig siliconen. Verder schakelt het apparaat vanzelf uit wanneer hij klaar is en is er een ingebouwde bescherming voor wanneer er helemaal geen water in zit.

AliExpress opvouwbare waterkoker

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de opvouwbare waterkoker bij AliExpress scoren voor 25,88 euro om voortaan altijd kokend water bij de hand te hebben. Op AliExpress vind je overigens nog een andere interessante Xiaomi waterkoker, voor mensen die wat meer verlangen van het apparaat. Deze komt met een bijbehorende app en kun je precies vertellen op welke temperatuur je het water wilt hebben. Helaas kun je dit slimme model niet opvouwen.

 

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: opvouwbare waterkoker
Sluiten