Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 4 mei 2017

AliExpress bezorgt vanaf nu binnen een week in Nederland dankzij PostNL

Goed nieuws! Binnenkort hoef je niet meer ellenlang op je AliExpress pakketje te wachten. PostNL gaat tegen een (kleine) meerprijs je pakketjes binnen een week in Nederland bezorgen.

AliExpress: walhalla voor de online koopjesjager

De meeste mensen kennen de website van AliExpress wel. Je kunt er gadgets en andere handigheidjes kopen die vanuit China naar Nederland worden geïmporteerd. Dit gebeurt vaak voor een klein bedrag, waardoor dit ideaal is. Er was echter één nadeel: lange levertijden. Hier gaat zeer binnenkort verandering in komen.

AliExpress kopen

AliExpress is populair onder mensen die houden van mooie en handige dingen voor een lage prijs. Bijna elke Nederlander dus! Het feit dat je een aantal weken moet wachten voordat het voorwerp eindelijk op je deurmat ligt is dan maar zo. Toch kan het een nadeel zijn als je even snel iets wilt kopen en twee weken later wilt gebruiken. Hier zal verandering in komen, nu de Chinese webgigant een deal heeft gesloten met PostNL.

PostNL handelt bezorgingen binnen een week af

PostNL zegt zelf de bezorgingen binnen een week af te handelen. Dan vraag je je vast af: hoe gaan ze dat in vredesnaam doen? Dit is mogelijk doordat PostNL een tak heeft in Azië genaamd Spring Global Delivery Services. De bestellingen die jij voortaan gaat doen via AliExpress zullen in het PostNL-netwerk in China worden gestopt, waardoor het meteen al bij PostNL is en het sneller naar ons koude kikkerlandje kan worden verzonden.

AliExpress gratis verzenden

Dan vraag je je misschien af: maar, wat gaat dat allemaal kosten? Het nadeel ervan is dat PostNL hier zelf ook nog niets over heeft vrijgegeven. De prijs van de verzendkosten zal worden gestuurd naar AliExpress, waardoor zij de klant zullen moeten informeren. We weten dus helaas nog niet hoe hoog het extra bedrag zal worden. Dat het ergernis van AliExpress uit de wereld helpt, weten we wel.

Wil je ook goedkoop gaan shoppen op de Chinese webshop? Check dan onze AliExpress WANT Guide, waarin we je uitgebreid uitleggen hoe dat in zijn werk gaat. Al bekend met Ali en ben je op zoek naar toffe gadgets om aan te schaffen? Check dan dit overzicht.

Reageer op artikel:
AliExpress bezorgt vanaf nu binnen een week in Nederland dankzij PostNL
Sluiten