Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 16 mei 2019

AliExpress Must-Have deal: robothond voor de kinderen

Aangezien het onvermijdelijk lijkt dat we op een gegeven moment samen zullen leven met allerlei intelligentie robots, kan het vast geen kwaad om je kinderen alvast te laten wennen aan de “beestjes”. Natuurlijk hoeven ze nog geen kennis te maken met allerlei geavanceerde kunstmatige intelligentie, die mogelijk nog wat eng is. Er bestaan aan de andere kant wel allerlei schattige robotjes voor kinderen, zoals de dansende robothond die AliExpress voor je in de aanbieding heeft.

Robothond met expressieve ogen

Het is wel een wat andere robothond dan die van Boston Dynamics en kan ook een stukje minder. Aan de andere kant ziet de robot er een stuk schattiger uit met vriendelijke oogjes, die veranderen afhankelijk van de situatie. Deze oogjes worden verzorgd door verschillende LED-lampjes, die onder andere kunnen laten zien dat de hond trots, duizelig of tevreden is. De ogen geven de robot een wat menselijkere uitstraling, maar het blijft natuurlijk wel een hond. Zo kan het ding dan ook allerlei kunstjes laten zien, zoals rollen over de grond, rondrennen, vooruit kruipen of zelfs ergens tegenaan plassen (zonder daadwerkelijk je meubels vies te maken).

AliExpress robothond

Dansen, zingen en babbelen

Verder kan de robothond ook voor je kinderen dansen en zingen. Op het voorhoofd vind je onder andere knoppen om nummers op te zetten en bovenop het kopje van de robot is er een touch gedeelte. Hier kun je het beestje aaien, waarop je uiteraard een reactie krijgt. Als laatste kan de hond af en toe ook nog praten. Als je hem bijvoorbeeld door elkaar schuld, zal hij je verzoeken om dat niet meer te doen omdat hij duizelig zou zijn geworden. Ook het aanraken van de staart geeft een reactie en als het beestje is omgevallen, wordt je vriendelijk verzocht om even te helpen.

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de schattige robothond bij AliExpress scoren voor 19,25 euro en je kunt dan nog kiezen tussen een blauwe of roze uitvoering. Overigens staat niet alleen Boston Dynamics bekend om een robothond, maar is Sony back-in-the-day ook bezig geweest met een hond. Je kun je heel misschien Aibo nog wel herinneren. En hoewel de robothond uiteindelijk van de markt is verdwenen, heeft Sony plannen om hem na jaren weer terug te halen als slimme speaker.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: robothond voor de kinderen
Sluiten