Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 18 mei 2019

AliExpress Must-Have deal: handige rugtas met headphone jack en USB-poort

We lopen tegenwoordig met behoorlijk wat apparaten rond als we bijvoorbeeld naar het werk gaan.  Zo is het helemaal niet vreemd als iemand een laptop, tablet en smartphone op een gemiddelde dag bij zich heeft. En om die apparaten onderweg van power te voorzien, voegen steeds meer mensen aan dat rijtje ook maar een powerbank toe. Om je leven met al je apparaten wat makkelijker te maken, heeft AliExpress een handige rugtas voor je te koop die je wat geklungel onderweg zou kunnen besparen.

Rugtas met USB-poort en headphone jack

De rugtas is als eerste namelijk uitgerust met een USB-poort aan de buitenkant. Aan de binnenkant kun je makkelijk je powerbank verbinden aan deze poort, zodat je onderweg bijvoorbeeld makkelijk even je smartphone kunt opladen. Op deze manier hoef je ten eerste niet in je tas te graaien naar je powerbank en daarna zit je niet met twee apparaten opgescheept,  waarvan er toch vaak eentje onverhoopt op de grond valt. De tweede handigheid van de tas is de headphone jack naast de USB-poort. Zo kun je het apparaat dat je muziek afspeelt in je rugtas houden, terwijl je je headphones gewoon koppelt aan je rugtas en hoef je je bijvoorbeeld geen zorgen te maken dat je telefoon uit je zak valt.

Vakjes voor al je apparaten

Deze twee poorten alleen al zouden het leven van redelijk wat mensen een stuk makkelijker kunnen maken, maar zelfs zonder de poorten is de rugtas behoorlijk handig. Zo heb je binnenin zeeën aan ruimte en redelijk wat vakjes om al je apparaten en andere spullen te organiseren en zelfs aan de buitenkant heb je nog handige vakjes tot je beschikking. Zo zijn er twee vakjes in de hengsels, zodat je bepaalde spullen snel bij de hand hebt terwijl ze veilig tegen je rug aan liggen. Uiteraard moet je hier niet gaan voor puntige objecten die in je rug prikken.

AliExpress Rugtas

Bestand tegen water

Daarnaast is de rugtas ook bestand tegen water, wat wel zo handig is als je er je apparaten in vervoert. Hoewel veel devices tegenwoordig zelf al wel tegen wat regen kunnen, is het toch fijn dat ze in ieder geval niet nat worden. Ook zou de rugtas behoorlijk slijtvast zijn en daarbij ook redelijk bestand zijn tegen beschadiging. Als laatste ben je ook veilig voor dieven die onderweg stiekem iets uit je rugtas willen grijpen. De rits is namelijk voorzien van een slotje, wat ervoor zorgt dat alleen jij spullen uit te tas kunt halen (of dieven met ontzettend veel tijd om alle cijfercombinaties uit te proberen).

AliExpress rugtas

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de rugtas bij AliExpress bestellen voor 19,94 euro en daarbij heb je nog de keuze uit twee uitvoeringen. Ook sony zou bezig zijn met een bijzondere rugtas. Een tijdje geleden dook er namelijk een Sony patent op van een rugtas met een display. Het scherm zou je kunnen gebruiken om je tas te voorzien van verschillende patroontjes. Louis Vuitton pronkte echter onlangs al op de catwalk met een soortgelijk idee tijdens zijn presentatie van de Canvas of the Future serie. Deze bestaat onder andere uit een tas met twee flexibele schermen, die als webbrowser worden gebruikt.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: handige rugtas met headphone jack en USB-poort
Sluiten