Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 3 maart 2019

AliExpress gadget van de dag: zelfverwarmend shirt

Hoewel we de laatste tijd toch wat relatief warme dagen te pakken hadden, kan het soms uit het niets weer ijskoud worden. En als je dan net buiten bent met je dunne jas verander je al gauw in een ijsklontje. Maar als je even bij AliExpress shopt kun je overal op voorbereid zijn. Daar verkopen ze namelijk een shirt dat met zijn eigen verwarming komt.

Binnen een halve minuut opgewarmd

Het shirt ziet eruit als een normaal kledingstuk maar binnenin zijn verwarmingsdraden van koolstofvezel verwerkt, die binnen een halve minuut opgewarmd kunnen worden tot 50 graden. De draden zouden zich verder echter gedragen zoals de rest van het kledingstuk en gewoon mee de wasmachine in kunnen. Ook kun je het shirt gewoon opvouwen zonder je zorgen te maken dat je iets breekt.

AliExpress shirt verwarming

Drie niveaus van warmte

Om de verwarming in te schakelen is er een subtiel knopje bij je linkerborst, dat eruit ziet als een soort logootje. Wanneer je erop drukt gaat het shirt voor je aan de slag om je warm te houden. Je kunt kiezen uit drie verschillende niveaus van warmte, namelijk van 38 graden tot 40 graden, van 43 graden tot 45 graden en op de warmste setting wordt je 48 graden tot 50 graden verwarmd.

Bestellen bij AliExpress

Het shirt is beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen en komt met een vanafprijs van 31,39 euro. Bij AliExpress hebben ze overigens ook andere kledingstukken om je extra warm te houden. Zo heeft ook deze jas een ingebouwde verwarming en zou hij zelfs ook nog eens waterproof en anti-olie.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress gadget van de dag: zelfverwarmend shirt
Sluiten