Grootste aanbiedingen tijdens AliExpress Singles Day: Alles wat je moet weten

Black Friday komt er bijna aan, maar in China worden pas echt records verbroken tijdens Singles Day. Op 11 november vieren alle vrijgezellen van het land dat ze.. vrijgezel zijn. Hartstikke leuk en aardig, maar die betekenis mag je snel weer vergeten. AliExpress strooit met kortingen!

AliExpress Singles Day: het Winterfestival barst los

In de praktijk draait het namelijk vooral om shoppen, shoppen en nog eens shoppen. Online shops zoals AliExpress stunten dan met bizarre aanbiedingen en lage prijzen.

Ter illustratie: vorig jaar harkte Alibaba, het moederbedrijf van AliExpress, maar liefst 25,4 miljard dollar aan omzet binnen. Op één dag dus! Dat bedrag lag vele malen hoger dan de meest optimistische voorspellingen, en 39 procent boven de omzet van 2016.

Alles wijst erop dat Singles Day dit jaar tot nog grotere records gaat leiden. AliExpress pakt het in 2018 namelijk ook internationaal groots aan op 11 november, en daarvoor! Wanneer je nu AliExpress bezoekt, wordt je al begroet door grote gekleurde banners en knoppen voor Singles Day.

Of, zoals de feestdag soms internationaal gepromoot wordt: Winterfestival. De naam maakt echter niet uit, want het komt er hoe dan ook op neer dat je met fikse kortingen gadgets kunt scoren.

Je kunt nu al de eerste aanbiedingen checken op deze pagina, en ze toevoegen aan je winkelmandje. Tot 10 november kun je alvast de beste deals voorbestellen, en kun je tijdens speciale actierondes nog meer korting scoren.

De beste deals op een rijtje

Per productcategorie en zelfs fabrikant zijn nu al de beste deals voor je op een rijtje gezet, zodat je niet op 11 november zelf hoeft te stressen. Meer uitleg nodig over de data en wanneer je het beste aan de slag kunt gaan? Check dan de winkelgids van AliExpress zelf.

Op die pagina kun je ook meedoen om kortingsbonnen te scoren. Tevens vind je daar Gameland, een verrassend verslavend spelletje waarmee je nog meer korting kunt winnen. Hoe dan ook is één ding duidelijk: het shoppen voor de feestdagen wordt zo een stuk goedkoper.

Is dit de eerste keer dat je op AliExpress gaat shoppen? Dan kan de site behoorlijk overweldigend overkomen. In dit artikel leggen we je precies uit hoe het platform werkt. Tevens lees je daar waarom AliExpress veilig is en waarom je als klant nooit in de problemen zult komen, mits je weet waar je op moet letten.

Zorg dus dat je dat artikel eerst leest, voor je aan het shoppen slaat. Benieuwd naar meer deals, aanbiedingen en kortingen op AliExpress? Check ons dossier.

💡Check ook: AliExpress Singles Day Winterfestival: 5 beste smartphone aanbiedingen

Reageer op artikel:
Grootste aanbiedingen tijdens AliExpress Singles Day: Alles wat je moet weten
Sluiten