AliExpress Singles Day Winterfestival: 5 beste smartphone aanbiedingen

AliExpress Singles Day: smartphones in de aanbieding

Ben je bekend met Singles Day? Dat is een feestdag die mateloos populair is in China, maar ook steeds meer over begint te waaien naar het Westen. Op 11 november, 11.11 dus, is het zo ver. Dan vieren alle vrijgezellen dat ze single zijn. Dat mag je echter snel weer vergeten. Want waar het écht om draait, is eindeloos online shoppen met grote kortingen. Zo ook op AliExpress!

AliExpress Singles Day: smartphone aanbiedingen

De Chinese internetgigant stunt elk jaar met Singles Day met gigantische kortingen. Vorig jaar werd zelfs Black Friday overtroffen. Gadgets die voor de helft van de prijs over de toonbank gaan, prijzen die worden weggegeven: het is een compleet gekkenhuis.

Het mooie is dat je vanuit Nederland ook kunt profiteren. Daarvoor hoef je niet eens af te tellen tot 11 november. Nu al is AliExpress bezig met stunts rondom de Chinese feestdag. Zo kun je nu al een flink aantal gadgets voorbestellen, die je vervolgens rond Singles Day met flinke kortingen in huis krijgt.

AliExpress Singles Day smartphone aanbiedingen

Ons viel het deze keer op dat er ontzettend veel degelijke smartphones in de aanbieding zijn voor Singles Day. AliExpress verkoopt normaliter al degelijke toestellen voor verrassend lage prijzen, laat staan als er nog eens 20%, 30% of zelfs 50% vanaf gaat!

In dit lijstje zetten we vijf Android smartphones op een rijtje die ons bevielen, en die jij nu met flinke korting kunt scoren. Nu al! Klik op de vorige en volgende knoppen om naar de volgende aanbieding te gaan. Veel shopplezier!

Vind je shoppen op AliExpress nog een beetje eng? Lees hier waarom het altijd veilig is. In dit artikel leggen we uit waar je op moet letten als je online smartphones koopt.

Reageer op artikel:
AliExpress Singles Day Winterfestival: 5 beste smartphone aanbiedingen
Sluiten