AliExpress Singles Days: 5 top Xiaomi gadgets voor nóg minder

Op 11 november vindt op AliExpress de zogenaamde Single Days-sale plaatst. Tijdens die dag krijg je korting op de toch al goedkope gadgets. Ook de gadgets van Xiaomi zijn in de aanbieding Daarom vind je hieronder onze vijf favorieten.

Eigenlijk is de Singles Days sale al begonnen. Er zijn al een aantal mooie aanbiedingen te vinden op de Chinese website. Het is alleen verstandig om nog even te wachten tot 11 november met het kopen. In dit artikel leggen we je uit hoe de Singles Days werken. En check hier onder onze 5 favoriete Xiaomi gadgets van dit moment.

Singles Days deal: Xiaomi Mi slimme robotstofzuiger

Stofzuig je nog steeds je eigen vloeren? Dan hebben we nieuws voor je: Dit kun je ook laten doen door een robot. De Xiaomi Mi Robotstofzuiger is een must-have voor wie niet van stofzuigen houdt, maar wel van Xiaomi. De stofzuiger maakt gebruik van lasers om je huis te scannen en de ruimte te verkennen. Hij rijdt zelfs automatisch terug naar het oplaadstation wanneer hij klaar is.

Xiaomi slimme stofzuiger
Xiaomi Mi Robotstofzuiger (Bron: AliExpress)

185,69 Euro

Xiaomi Mijia opvouwbare elektrische step

De Xiaomi Mijia opvouwbare elektrische step heeft de Red Dot Design award niet voor niets gewonnen: dit is de eerste step waarover we durven te zeggen dat hij er tof uit ziet. Hij heeft een maximum snelheid van 20 kilometer per uur en rijdt maximaal 30 kilometer op een volle accu. Ideaal om mee te nemen in de trein voor je commute naar werk.

Xiaomi AliExpress Singles days
Xiaomi Mijia elektrische opbouwbare step (Bron: AliExpress)

Vanaf 307,74 Euro

Singles Days deal: Mijia slimme waterkoker

Natuurlijk heeft Xiaomi ook een slimme waterkoker in het assortiment. En die kun je tijdens de Singles Day sale voor een prikkie scoren. De waterkoker heeft het herkenbare witte design wat we van de Chinese techfabrikant gewend zijn. Het fijne aan deze waterkoker is dat je de temperatuur er op kunt instellen zodat je de groene thee niet verbrandt en de juiste smaak naar boven komt. Een handige gadget voor de theeliefhebber en Xiaomi-fan.

slimme waterkoker Xiaomi
MiJia slimme waterkoker (Bron: AliExpress)

Vanaf 31,06 Euro

Fitness Tracker: Xiaomi Band 4

De fitness tracker van het Chinese techmerk is echt een koopje. Xiaomi behoort tot ‘s werelds populairste fabrikanten als het om wearables gaat. De Mi Band-wearables zijn razend populair. Dit jaar bracht de Chinese techfabrikant de Mi Band 4 uit. Het is dan ook een gedegen concurrent van de Fitbit en Apple Watch. En voor deze prijs is de keuze makkelijk gemaakt lijkt ons zo.

Xiaomi Fitness Tracker Singles Days
Xiaomi Mi Band 4 (Bron: AliExpress)

Vanaf 19,99 Euro

AliExpress deal: Xiaomi Mijia draagbare blender voor je smoothies en s

Alle gadgets in dit lijstje zijn tof, en zo ook de laatste in het lijstje. Dit is een draagbare blender. Stop er fruit in, pindakaas, rijstmelk, of wat je dan ook in shake wilt hebben, en blend je shake on the spot. In de dop van het glas zitten een accu en snijbladen verwerkt. De inhoud van het glas is 400 milliliter. Dat moet voldoende zijn voor een shake vol energie.

Xiaomi AliExpress shakemaker
Xiaomi MiJia 17Pin shakemaker (Bron: AliExpress)

Vanaf 22,08 Euro

Meer weten over Singles Day en andere koopjes bekijken? De actiepagina van de Single Days sale is alvast hier te vinden. Houd de aankomende dagen WANT in de gaten voor meer mooie Singles Day deals.

Reageer op artikel:
AliExpress Singles Days: 5 top Xiaomi gadgets voor nóg minder
Sluiten