AliExpress Singles Day: 5 betaalbare en krachtige powerbanks

Op 11 november vindt op AliExpress de zogenaamde Single Day-sale plaatst. Tijdens die dag krijg je korting op de gadgets die, laten we eerlijk zijn, al bijna niks kosten. Hieronder vind je 5 powerbanks die je voor een lekkere prijs kunt scoren.

Eigenlijk is de Singles Day sale al begonnen. Er zijn al een aantal mooie aanbiedingen te vinden op de Chinese website. Het is alleen verstandig om nog even te wachten tot 11 november met het kopen. In dit artikel leggen we je uit hoe de Singles Day werken. En check hier de vijf powerbanks die wij voor je hebben uitgezocht. Van draadloos, naar mini, er zit voor iedereen wat tussen.

AliExpress Singles Day: Baseus 30000mAh Power Bank

De eerste powerbank in dit lijstje heeft veel power. De Baseus powerbank beschikt over 30.000mAh. Daarmee kun je je device heel vaak opladen. Je kunt verschillende kabels in de powerbank pluggen voor het opladen van je apparaten. Hij heeft namelijk twee gewone USB- en één USB-C-port. Zo kun je tegelijkertijd meerdere apparaten opladen. Waaronder een macbook met 15W.

AliExpress singles days power bank
Baseus powerbank (Bron: AliExpress)

Vanaf 18,37 Euro

Powerbank op zonne-energie van Tollcuudda

Trek je er graag op uit? Dan is het een goed idee om een powerbank aan te schaffen die werkt op zonne-energie en waterdicht is. Je kunt dit exemplaar ook via een USB-kabel opladen, maar ook met behulp van de zon. Hij heeft een capaciteit van 10.000 mAh. Verder heeft hij een ingebouwde zaklamp. Echt een gadget voor de liefhebber van de buitenlucht dus.

Powerbank AliExpress
Tollcuudda waterproof powerbank (Bron: AliExpress)

Prijs: 12,32 Euro

Draadloos opladen: Baseus powerbank

Steeds meer devices zijn draadloos op te laden. Voor die devices is het handig om een powerbank te hebben die draadloos oplaadt. Deze unit van Baseus doet het werk. Je kunt hem overigens ook met kabel gebruiken, gezien de twee USB-poorten. Op die manier kun je drie apparaten tegelijkertijd opladen. De batterij van 10.000mAh kan dat wel aan.

Powerbank AliExpress Singles Days
Baseus draadloze powerbank (Bron: AliExpress)

Vanaf 12,97 Euro

AliExpress Singles Day deal: mini powerbank

Op zoek naar een powerbank die in je broekzak past? Dan is dit een goede optie. Hij heeft een capaciteit van 8000mAh. Dat is doorgaans meer dan de standaard capaciteit van je smartphone. Zo kun je je smartphone ruimschoots weer opladen. Op het display zie je hoe het met de lithium-ion batterij van het apparaat zelf gesteld is. Ziet er strak uit, net als de prijs overigens.

mini powerbank
Mini powerbank (Bron: AliExpress)

15,97 Euro

AliExpress Singles Day deals: Xiaomi 20.000mAh

Uiteraard staat er ook een powerbank van Xiaomi in dit lijstje. Een goede krachtpatser om mee af te sluiten. De Xiaomi Redmi powerbank heeft een capaciteit van 20.000mAh. Daar kan je je smartphone zeker een aantal keer mee opladen. Dankzij de twee USB-poorten kun je er meerdere apparaten tegelijkertijd mee opladen.

Xiaomi Redmi powerbank
Xiaomi Redmi 20.000mAh (Bron: AliExpress)

Prijs: 20,95 Euro

Meer weten over Singles Day en andere koopjes bekijken? De actiepagina van de Single Days sale is alvast hier te vinden. Houd de aankomende dagen WANT in de gaten voor meer mooie Singles Day deals.

Reageer op artikel:
AliExpress Singles Day: 5 betaalbare en krachtige powerbanks
Sluiten