Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 18 jun 2019

AliExpress Must-Have deal: Bluetooth oogmasker met speaker

Met alle drukte waar we tegenwoordige wel niet mee te maken hebben, kan het ‘s avonds best lastig zijn om gewoon lekker in slaap te vallen. Het helpt natuurlijk ook niet dat we voor het slapen gaan toch nog even een aflevering van iets willen kijken op Netflix en nog op onze smartphones bezig zijn. Een slaapmasker zou kunnen helpen om ervoor te zorgen dat je even klaar bent met al die schermen. Combineer dat met een rustgevend muziekje en het lijkt bijna niet meer mis te kunnen gaan. Toevallig verkoopt AliExpress een gadget die dat alles combineert, namelijk een Bluetooth slaapmasker met een geïntegreerde speaker.

Slaapmasker met playback knoppen

Als je het slaapmasker ziet, weet je al meteen dat er meer aan de hand moet zijn. Aan één van de zijkanten is er namelijk een paneeltje met knoppen om de playback van je muziek te bedienen. Als het goed is druk je ergens tegen één van je slapen aan als je met de knoppen aan de slag gaat. Maar let wel op dat het slaapmasker goed zit en dat je niet per ongeluk toch in je oog prikt.

AliExpress slaapmasker speaker

Ingebouwde Bluetooth speaker

De AliExpress gadget is gemaakt van zacht fluweel dat je huid als het goed is niet irriteert, maar juist comfortabel aanvoelt. Door het slaapmasker op te zetten, zou je van geen enkel licht meer last moeten hebben. Zelfs bij de neus is er een extra pad om ervoor te zorgen dat je niet gestoord wordt door enig licht. Dat helpt al ontzettend als je in slaap probeert te vallen, maar een rustig muziekje erbij kan ook erg effectief zijn. Via Bluetooth 4.2 kun je je smartphone aan het ding koppelen om een rustgevende playlist op te zetten. Het slaapmasker zou het met een volle batterij zo’n 8 uur vol moeten houden en tegen die tijd hoor je ook weer gewoon wakker te zijn.

AliExpress slaapmasker speaker
AliExpress Bluetooth slaapmasker

Bestellen bij AliExpress

Als je het ook eens wilt proberen, kun je het Bluetooth slaapmasker bij AliExpress bestellen voor 13,72 euro. Het ding komt in een zwarte en grijze uitvoering en als het goed is past hij ook om jouw hoofd. Ook overdag kan het af en toe nodig zijn om even wat rust op te zoeken en bijvoorbeeld voor een meditatie te gaan. De app Sway kan je daarmee helpen en zorgt er zelfs ook nog voor dat je wat lichaamsbeweging krijgt.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: Bluetooth oogmasker met speaker
Sluiten