Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 13 mei 2019

AliExpress Must-Have deal: slim kussen om lekker in slaap te vallen

Het lijkt erop alsof we met z’n allen steeds meer moeite hebben om ‘s avonds gewoon lekker in slaap te vallen. We worden namelijk vaak actief gehouden door nog een laatste aflevering op Netflix voor het slapen gaan of het constant bezig zijn met onze smartphones. Gelukkig kan technologie er ook voor zorgen dat je juist lekker indommelt. Zo kun je bij AliExpress een slim kussen scoren dat je helpt om eindelijk eens goed uit te rusten.

Slaapcyclus meten met app

Het slimme kussen werkt zelfs samen met je smartphone om ervoor te zorgen dat je de volgende dag uitgerust wakker wordt. Er is namelijk een bijbehorende app, die je kunt koppelen aan het kussen. Deze houdt je slaapcyclus in samenwerking met de sensoren in het kussen in de gaten en vertelt je onder andere de volgende dag zijn bevindingen. En omdat de app je slaap-data tot zijn beschikking heeft, weet hij ook wanneer het de perfecte tijd is om je te wekken zodat je de dag fris en fruitig kunt beginnen.

Kussen met speakers

Maar waar de app je helpt om uitgerust wakker te worden, helpt de wekker je natuurlijk niet om in slaap te vallen. Daarvoor is het kussen weer uitgerust met speakers. Deze kunnen je ‘s avonds voorzien van rustgevende geluiden om in te dommelen. Via de app kun je onder andere aan de slag met binaural beats van het Medisound laboratorium in de VS. Daarnaast is de vorm van het kussen ook dusdanig dat je in een natuurlijke houding kunt liggen en je dus ook geen last krijgt van bijvoorbeeld je nek of schouders.

AliExpress slim kussen

Bestellen bij AliExpress

Als je het wilt proberen, kun je het slimme kussen bij AliExpress scoren voor 44,26 euro. Het ding is 61 x 34 x 11 cm groot en wie weet dat het dé oplossing is voor je slaapproblemen. Iets anders dat je zou kunnen helpen om lekker in slaap te vallen is de UrgoNight hoofdband. De hoofdband zou een beter slaapritme stimuleren voor de hersenen door middel van EEG behandelingen en hersentrainingen.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: slim kussen om lekker in slaap te vallen
Sluiten