Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 17 jun 2019

AliExpress Must-Have deal: slimme Xiaomi rijstkoker

Hoewel we in Nederland van onze aardappelen houden, wordt er elke dag toch ook behoorlijk wat rijst gegeten. Het vervelende aan rijst maken is echter dat je echt moet opletten dat je het niet te lang laat koken. Daarnaast hebben verschillende soorten rijst ook weer variërende kooktijden. Daar hoef je je aan de andere kant allemaal niet mee bezig te houden als je een rijstkoker hebt. En als je gaat voor het slimme Xiaomi model dat AliExpress voor je heeft, wordt rijst koken al helemaal een feest.

Rijstkoker met app

De Xiaomi rijstkoker ondersteunt namelijk wifi en kun je koppelen aan een bijbehorende app. Dat betekent dat je ook de app kunt gebruiken om het apparaat aan of uit te schakelen. Zo zou je bijvoorbeeld ‘s ochtends je rijst en water alvast in de rijstkoker kunnen klaarzetten voordat je naar het werk gaat. In de app zou je vervolgens het ding zo kunnen instellen dat je rijst klaar is tegen de tijd dat je thuiskomt.

Xiaomi rijstkoker
AliExpress rijstkoker

Recepten en warmhoudfunctie

Daarnaast vind je in de app ook allerlei andere recepten die je zou kunnen proberen met de rijstkoker. Als je daar iets van kiest, hoef je ook verder niet na de denken over kooktijden. En als je overigens toch wat later thuis aan komt zetten, hoef je je geen zorgen te maken dat je eten weer koud is. De rijstkoker houdt het namelijk allemaal voor je warm. Verder heeft de binnenste pot een inhoud van 1,6 liter en is het een 400 watt apparaat.

AliExpress rijstkoker

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de slimme Xiaomi rijstkoker bij AliExpress bestellen voor 60,62 euro plus 7,78 euro aan verzendkosten. Op het moment is er een actie en hoef je geen verzendkosten te betalen als je er drie of meer koopt. Mogelijk vinden je ouders en één van je vrienden het ding ook leuk. Als je van sushi houdt, kun je de rijstkoker natuurlijk ook gebruiken om er je sushi rijst mee klaar te maken. En als echte sushi-liefhebber stop je je snacks vervolgens uiteraard in deze must-have Bento Watch.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: slimme Xiaomi rijstkoker
Sluiten