Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 12 mei 2019

AliExpress Must-Have deal: smartwatch met verborgen draadloze oordopjes

Twee dingen waar we tegenwoordig niet zonder lijken te kunnen zijn onze smartphones en draadloze oordopjes om te allen tijde naar muziek te kunnen luisteren of oproepen te beantwoorden. Een extra device dat het wat makkelijker maakt om niks op je smartphone te missen is een smartwatch. Nu lijkt het erop dat de makers van de LEMFO M1 de ultieme handige wearable hebben geprobeerd te maken. Het ding is namelijk een smartwatch met een verborgen opbergplek voor twee draadloze oordopjes.

Standaard smartwatch functies

Op het eerste gezicht lijkt de LEMFO M1 op een normale smartwatch. Het ding is uitgerust met een ovalen display, waarop je allerlei stats over jezelf, het apparaat en je smartphone kunt bijhouden. Zo kan de wearable je onder andere vertellen hoe snel je hart wel niet klopt en hoe hoog je bloeddruk is. Ook andere gebruikelijke dingen kan het apparaat aan je laten zien op het display, zoals hoeveel stappen je hebt verzet, hoe ver je bent gekomen en je slaapcyclus.

AliExpress smartwatch met oordopjes

Siri of Google Assistant erbij

Uiteraard kan de smartwatch je ook helpen met je smartphone. Zo kun je met de wearable via Bluetooth bijvoorbeeld telefoontjes aannemen of afwijzen. Ook kun je je gesprekspartner het zwijgen opleggen door het geluid te dempen en kun je zelfs aan de slag met de slimme assistent op je smartphone. De meeste van deze acties voer je uit door op de knop te drukken en wat voor actie wordt uitgevoerd, hangt af van hoe vaak en hoe lang je dat doet.

AliExpress smartwatch met oordopjes

Verborgen draadloze oordopjes

Zoals gezegd heeft de smartwatch ook een verborgen opbergplek voor oordopjes. Wanneer je het display van de smartwatch “openklapt” vind je daaronder twee draadloze oordopjes verstopt. Deze werken met Bluetooth 5.0 en met een enkele click zou je ze snel kunnen koppelen aan je muziekapparaten. We moeten zeggen dat het ontzettend handig klinkt en op deze manier zou je in principe ook minder snel je oordopjes kwijt moeten raken. Aan de andere kant maakt het de wearable natuurlijk wel een stuk minder slank.

AliExpress smartwatch met oordopjes

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de handige smartwatch met zijn oordopjes bij AliExpress bestellen voor 45,17 euro en je hebt nog de keuze uit verschillende kleuren. Smartwatches komen tegenwoordig in behoorlijk wat verschillende uitvoeringen. Bij sommige kun je nauwelijks zien dat het om een smartwatch gaat, terwijl het bij andere juist overduidelijk is. Zo proberen de makers van deze smartwatch absoluut niet te verbergen wat het is en hebben ze het horloge juist extra opvallend gemaakt met een indrukwekkend gebogen scherm.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: smartwatch met verborgen draadloze oordopjes
Sluiten