Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 3 jun 2019

AliExpress Must-Have deal: speaker met onderwater-projector

Als je wel eens bent gaan duiken, weet je dat de onderwaterwereld behoorlijk indrukwekkend kan zijn. Je komt terecht in een hele andere wereld en het is ook vooral de rust onder water, waar veel mensen van onder de indruk zijn. Helaas is het niet echt mogelijk om elke dag te gaan duiken, maar als je die rust af toe wilt recreëren in je kamer kan AliExpress je daarmee helpen. Ze verkopen namelijk een speaker, die meteen ook dubbel werk doet als  onderwater projector.

Projector met zeven modi

Met het apparaat kunt je zeven verschillende projecties op je plafond en muren laten verschijnen om je het bekende onderwater gevoel te geven. Daarnaast zijn er nog een paar andere projecties om mee aan de slag te gaan, zoals een mooie sterrenhemel. Je kunt ervoor kiezen om recht naar boven te projecteren, maar het is ook mogelijk om de hoek te veranderen van 0 tot 45 graden.

AliExpress speaker/projector obderwater

Speaker met afstandsbediening

Zoals gezegd is het apparaat ook een speaker en kun je meteen ook je favoriete nummers afspelen, terwijl je wordt ondergedompeld in een geprojecteerde wereld. Helaas ondersteunt de speaker geen Bluetooth, maar kun je wel aan de slag met een audio-poort of een TF kaart. Aan de voorkant vind je touch controls, waarmee je de playback en het volume kunt regelen. Daarnaast kun je de touch knoppen ook gebruiken om te switchen tussen de zeven verschillende projecties. Verder is er ook een afstandsbediening, zodat je niet telkens hoeft op te staan.

AliExpress speaker/projector

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de speaker/projector bij AliExpress scoren voor zo’n 20 euro. Daarbij kun je gaan voor een zwarte, roze of witte uitvoering. Uiteraard komt zo’n onderwater-kamer niet in de buurt van de echte wereld onder het wateroppervlak en moet je af en toe toch echt gaan duiken om het allemaal te ervaren. En als je je daar dan toch bevindt, kun je alles meteen vastleggen met één van deze vijf onderwatercamera’s.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

AliExpress

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: speaker met onderwater-projector
Sluiten