Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 20 jul 2021

Typisch AliExpress: 5 (on)handige gadgets voor Super Mario fans

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende Super Mario gadgets voor je uitgezocht.

Super Mario Apple AirPods case

Op AliExpress worden cases voor Apple’s AirPods verkocht in allerlei kleuren, vormen maten, en materialen. Het is daarom geen verrassing dat er ook een Super Mario-versie van het hoesje wordt aangeboden. Maak daar gerust ‘veel verschillende Super Mario-versies’ van. Voor het gemak kozen we dit Super Mario- en Mushroom-hoesje voor je uit. De siliconen case is eigenlijk een extra hoesje, aangezien je de witte Apple-case er in moet stoppen.

AirPods case Super Mario
Super Mario AirPods case (Afbeelding: AliExpress)

2,24 euro

AliExpress topper: Super Mario toetsenbord

De hele dag Super Mario games spelen is wat veel van het goede, maar je kunt wel de hele dag doen alsof je aan het gamen bent met dit toetsenbord onder je vingers. Maakt een toetsenbord als deze je werkdag leuker? Dan is deze kopen in ieder geval een makkelijkere oplossing dan het zoeken naar een nieuwe baan. Check trouwens ook even de escape-toets. Alleen daarvoor is dit toetsenbord het geld al waard. Nu nog hopen dat hij ook echt werkt.

super Mario toetsenbord AliExpress
Super Mario toetsenbord (Afbeelding: AliExpress)

16,34 euro

Enkele Super Mario toets voor op toetsenbord

Is een heel toetsenbord in Super Mario-thema iets te veel van het goede voor je? Dat kan. Hou het bescheiden en simpel met een enkele key cap in Super Mario-thema. Deze escape-toets kost meer dan een volledig toetsenbord maar vergeet dat voor het gemak even. Met welk toetsenbord deze toets compatibel is? Geen idee.

Super Mario toets AliExpress
Super Mario toets (Afbeelding: AliExpress)

42,17 euro

Vraagtekenlamp inclusief geluid

Voor de leek is dit gewoon een lamp in de vorm van een kubus met een vraagteken erop, maar voor de Super Mario-fan is dit een lamp in de vorm van een kubus met een vraagteken erop uit de Super Mario games. Zie je het verschil? Deze kubus geeft licht en speelt ook muziek af. Of dat de Fur Elise is of een bekende tune uit de games moet je zelf uitvinden.

Super Mario AliExpress lamp
Super Mario lamp (Afbeelding: AliExpress)

22,25 euro

Typisch AliExpress: Sloffen geheel in thema

Zie hier een paar plantoffels. Lekker warm aan je voeten en netjes opgeruimd wanneer je voeten warm genoeg zijn. Deze Mario Bros pantoffels zien er vrij plastic uit dus ze laten je voeten vast lekker zweten. Is dat erg? Nee. Zo krijgen de planten tenminste ook zo nu en dan wat water.

pantoffels AliExpress
Plantoffels (Afbeelding: AliExpress)

12,35 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Typisch AliExpress: 5 (on)handige gadgets voor Super Mario fans
Sluiten