AliExpress top 5: met deze lampen wordt het pas echt feest

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier de 5 lampen die jouw feestdagen nog schitterender maken.

Klein feestje: (Micro-) USB mini discolamp van AliExpress

Wel zin in een feestje, maar wil je het niet te bont maken? Hou het dan klein met deze mini-discolamp. Plug deze mini discolamp in een apparaat waar een USB-uitgang in zit of een micro-USB-port. Bijvoorbeeld in je laptop, in je karaoke-microfoon, of in je smartphone.

USB-discolamp AliExpress
Micro-USB discolamp (Bron: AliExpress)

1,17 Euro

Overal een feestje: LED-lichtstrips

Je kunt deze handige LED-strips overal waar je wilt plakken. Laat ze overdag een zacht natuurlijk ligt schijnen, en tover de kamer ‘s avonds om in een feestlocatie. De LED-strip reageert op muziek en is te verbinden met wifi.

AliExpress LED wifi
LED-strip met wifi (Bron: AliExpress)

31,92 Euro

Buitenfeest: AliExpress outdoor laser projector

Rondom de feestdagen is het toegestaan om een beetje los te gaan met verlichting. Zowel binnen als buiten. Richt bijvoorbeeld deze laserprojector op je huis voor een feestelijk effect. Misschien moet je wel even je gordijnen dicht doen. Het lijkt ons namelijk niet zo relaxed om tijdens het aardappelen schillen laserstralen met je ogen op te vangen.

laserprojector AliExpress
Laserprojector voor buiten (Bron: AliExpress)

13,89 Euro

Wees zelf het feestje: laser handschoenen

Waar is dat feestje? Jij bent het feestje! Deze maken ieder medium nachtje uit tot een legendarische nacht, waarin jij zelf de sterren van de hemel straalt. En hopelijk niet alle andere gasten het felle laserlicht in de ogen straalt..

AliExpress
Laserhandschoenen (Bron: AliExpress)

9,12 Euro

Voor wie van overdrijven houdt: het LED-kostuum

Vind je het niet genoeg om met LED-lampjes aan je handen rond te lopen? Dan kun je ook voor dit LED-kostuum gaan. Al ziet die er wel uit alsof iemand lichtelijk amateuristisch een aantal kerstlampjes op een wit bouwpak heeft geplakt. Maar wie weet is hij in het echt wel stralend en prachtig.

LED-kostuum AliExpress
LED-outfit (Bron: AliExpress)

30,65 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress top 5: met deze lampen wordt het pas echt feest
Sluiten