AliExpress: 5 koffie gadgets waar je spontaan een cafeïne-kick van krijgt

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier de vijf gadgets waar iedereen die van koffie houdt blij van wordt.

Slimme thermosfles

Er is bijna niets smeriger dan koude koffie. Deze thermosfles zorgt er dan ook voor dat je koffie ten alle tijde op temperatuur blijft. De temperatuur van je bakkie wordt op de dop weergegeven. Er is geen speciaal verwarmingselement in de fles ingebouwd die je koffie op temperatuur houdt. De temperatuur op de dop is dus slechts een duidelijke reminder dat je sneller moet drinken.

Slimme thermosfles AliExpress
Slimme thermosfles (Bron: AliExpress)

14,28 Euro

Moka smart coffee cup

Wil je niet je zelfgemaakte koffie in een thermosfles doen, maar wil je dat je thermosbeker zelf koffie maakt? Ga dan voor de Kiss Kiss Fish Moka Smart Coffee Cup. Die heeft namelijk een ingebouwd koffiefilter waardoor hij terwijl jij onderweg bent een lekker kopje koffie voor je brouwt. Gooi simpelweg wat gemalen koffie in het filter, schroef de speciale dop op het filter, en giet er koud of warm water overheen. Schroef vervolgens de dop van de fles er op en de timer vertelt je precies wanneer je koffie gereed is.

AliExpress koffie thermosbeker
Moka koffiebrouwer in thermosfles (Bron: AliExpress)

23,65 Euro

AliExpress koffiebekerhouder voor je fiets

Wie haast heeft neemt een koffie to-go. Heb je écht haast, maar is de koffie nog te heet om te drinken? Zet de beker dan in deze houder voorop je fiets en race alvast naar je te belangrijke afspraak. Pas wel op dat je niet te hard op de rem trapt..

koffiegadget fiets
Koffiebekerhouder voor je fiets (Bron: AliExpress)

3,62 Euro

AliExpress LEGO koffiemok

Kinderen houden vaak niet vak koffie, maar jong geleerd is oud gedaan. Wie het gezellig vindt om een kop koffie te drinken met de kleine zal dan ook de nodige trucs uit de kast moeten halen. Heb je deze LEGO-koffiemok al geprobeerd? Leer je kids spelenderwijs koffie te drinken. Niet te veel natuurlijk, want al die cafeïne is niet perse goed voor de nachtrust van het kleine brein.

AliExpress LEGO koffiemok
LEGO-koffiemok (Bron: AliExpress)

6,91 Euro

Hervulbare Nespresso cups

Oké, de bovenstaande gadgets zijn inderdaad gadgets die je niet echt nodig hebt. Maar gebruik je nog steeds van die plastic Nespresso cups? Dan mag (lees: moet) je die wel razendsnel vervangen voor dit hervulbare alternatief. Op AliExpress vind je een groot aantal opties voor deze hervulbare cups. Een gemakkelijke manier om je plastic afval te verminderen. Nog een voordeel: kies zelf welke koffie je in de cups gooit, of maal de koffie zelf voor het lekkerste bakkie!

hervulbare nespresso cups
Hervulbare Nespresso-cups (Bron: AliExpress)

3,71 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 koffie gadgets waar je spontaan een cafeïne-kick van krijgt
Sluiten