AliExpress: 5x zen én spierpijn vrij met deze (vreemde) massage-apparaten

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dit zijn de vijf beste budget massage-apparaten. Als je ze nu bestelt zijn ze net op tijd binnen om de saaie maand januari mee door te komen.

AliExpress deal: Mini massage-apparaat

We trappen af met een massage-apparaat dat je altijd en overal onder je kleding kunt dragen. Zo heb je waar je maar wilt een subtiele spiermassage. Dit apparaatje trilt en ontspant daardoor je spieren. Ideaal voor bijvoorbeeld je nek of bovenbenen. AliExpress meldt verder dat als je hem op je buikspieren plakt je thuiskomt met een six pack. Misschien is het beter dat niet letterlijk van de Chinese webshop aan te nemen…

mini massage-apparaat
Mini massage-apparaat (Bron: AliExpress

1,41 Euro

AliExpress deal: een massage voor tussendoor

Neem dit kleine massage-apparaat overal mee naartoe. Naar werk, je studie, in de trein, o-ver-al. Tenminste, als hij het lang genoeg volhoudt zonder stopcontact natuurlijk. Daar zijn de recensies namelijk nogal over verdeeld. Maar wil wil je dan ook voor nog geen drie Euro? Dit apparaatje is goed voor je hoofd, nek, schouders, arm, taille, heupen, benen, voeten, handen, ogen (? serieus AliExpress?): voor je hele lichaam dus.

Massage apparaat AliExpress
Massage-apparaat net USB-port (Bron: AliExpress)

2,94 Euro

AliExpress deal: voor je nek

Dit apparaat geeft je nek een fijne ‘electric pulse massage. Eerlijk gezegd weten we niet of we een gadget van nog geen tien euro van AliExpress onze nek willen laten masseren met elektrische bewegingen, maar wie weet is het top. Deze massageband is klein en subtiel. Je kunt hem haast verstoppen onder je coltrui. Hij heeft drie verschillende standen, en als je hem combineert met de pulse massage patches zijn dat er zelfs 8. Last van je nek door het vele zitten en naar je beeldscherm staren? Dan kan deze halsband wel eens heel relaxed zijn.

AliExpress massage
Massageapparaat voor de nek (Bron: AliExpress)

8,75 Euro

Voor sporters: Elektrisch spiermassage-apparaat

Misschien heb je bekende sporters wel eens met een dergelijk massage-apparaat zien lopen. Dit apparaat is namelijk uitermate geschikt voor sporters en voor wie intensief traint. Het apparaat is voorzien van een HD LCD scherm. Hij wordt geleverd met verschillende opzetstukken zodat je verschillende massages kunt uitvoeren. Het apparaat pakt deep tissue aan, maar is ook geschikt voor een meer ontspannen massage.

sportmassage spiermassage
Spiermassage-apparaat (Bron: AliExpress)

23,79 euro

AliExpress massage voor de waaghals: Oogmassage

Last van hoofdpijn? Dan kun je baat hebben bij een oogmassage. Deze stimulator masseert het deel tussen je ogen en neus middels trillingen. Of we een oogmassage zouden overlaten aan een soort dubbele mini vibrator van AliExpress is een tweede, maar we geloven zeker dat het ontspannen werkt.

AliExpress massage apparaat
Oogmassage-apparaat (Bron: AliExpress)

3,61 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5x zen én spierpijn vrij met deze (vreemde) massage-apparaten
Sluiten